To je to što me zanima!

Wenger je kupio svog 'Vardyja': 'Topnici' doveli španjolskog asa

Lucas Perez nije samo strijelac, on je i kreator - prošle sezone upisao je osam asistencija, uputio 64 ključna dodavanja te kreirao 72 šanse. Cijena - oko 20 milijuna eura
Vidi originalni članak

Ovoljetna mini sapunica na 'Otoku' u kojoj su glavne uloge igrali Jamie Vardy, Arsene Wenger i njegov Arsenal imala je gotovo savršen 'happy end' za klub iz Londona, sve dok se, kao u tipičnoj meksičkoj sapunici, glavni lik nije predomislio i otišao nekim drugim putem.

Vardy se odlučio za ostanak u Leicesteru (da vam je netko pričao prije dvije godine da će igrač Leicestra odbijati prelazak u Arsenal - što bi mu rekli na to?) čime je bacio u očaj prekaljenog francuskog trenerskog lisca, ali i navijače 'topnika'.

Čitavo ljeto trajala je potraga za napadačem kojem će konkurenciju činiti Olivier Giroud. Alexandre Lacazette i Alvaro Morata bili su ciljevi, nedostižni ciljevi za Wengera.

Stoga se okrenuo španjolskom tržištu, odnosno bacio je pogled na nekada neosvojivi Riazor, mjesto gdje je Deportivo iz La Corune rušio mnoge europske velikane, ne tako davno. U ofenzivca Depora uložio je oko 20 milijuna eura, a u nekim ga je opaskama opisivao kao igrača sličnog neprežaljenom Vardyju.

Tamo je do danas stanovao Lucas Perez (27), španjolski ofenzivac, sposoban za igranje na više napadačkih pozicija. Prošle je sezone zabio 19 golova u sezoni, 17 u La ligi. Zabijao je u sedam utakmica u nizu čime je izjednačio rekord velikog Brazilca Bebeta. Morao je proći kaljenja u Ukrajini (Karpaty) te Grčkoj (PAOK) prije nego se vratio u Španjolsku 2014.

Lucas nije samo strijelac, on je i kreator - prošle sezone upisao je osam asistencija, uputio 64 ključna dodavanja te kreirao 72 šanse...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 30.08.2016.

    Gori od Girouda ne može bit... A sad spominjanje Vardyja (za kojeg sam uvjeren da neće zabit ni 10 komada ove sezone) i Morate (koji i nije neki napadač, oni koji su ga gledali će znat o čem se radi) da su kao nedostižni je pretjerivanje... Ovaj se čini kao dobar napadač, zavidna statistika u najjačoj ligi na svijetu, sad da li je One season wonder ili stvarno nešto vrijedi, vidjet ćemo do kraja sezone...

  • Gunersss_ 30.08.2016.

    Ovaj igrac se ipak cini svemirski brod u odnosu na panju Girouda.. Brz,odlican pregled igre,bolesna ljevica..Moze se reci da je ovo napokon neko pojacanje za napad.. Ocekujemo jos koje ime osim Mustafia,do kraja prijelaznog roka!

  • Joker123 30.08.2016.

    Odlican igrac,dobar potez wengera,na kraju su ipak pojacali svaku liniju obranu mustafijen vezu xhakom i napad perezon

Komentiraj...
Vidi sve komentare