To je to što me zanima!

Wenger skauta tražio da ga izvijesti o napretku Kovačića

Skaut Bobbyj Bennett vratio se iz Osijeka pun pozitivnih dojmova o Kovačiću te je o svemu obavijestio Arsenea Wengera, trenera Arsenala, piše britanski list Daily Star
Vidi originalni članak

Arsenalov menadžer Arsene Wenger zatražio je od skauta Bobbyja Bennetta da ga izvijesti o napretku Matea Kovačića za kojeg smatra da bi mogao biti zamjena za Cesca Fabregasa i Samira Nasrija, piše britanski list Daily Star.

Naime, Bennett se vratio iz Osijeka pun pozitivnih dojmova o Kovačiću koji je na toj utakmici zabio jedan te namjestio dva pogotka. Istaknuta je i odlična igra Marija Šituma, koji je u toj utakmici bio dvostruki strijelac.

Ako Wenger odluči kupiti nekog Dinamovog igrača, vjerojatno bi mogao biti odriješite ruke. Arsenal je ovog ljeta dosta zaradio na transferima Fabregasa i Nasrija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • djedmraz24 30.08.2011.

    još se prije 3 godine znalo da će kova biti jedan od najtraženijih igrača na tržištu :D (barem oni koji su pratili dinamove pionire i kadete su to znali )

  • MatejaPapić 30.08.2011.

    Mali Kovačić me oduševljava sa svojim igrama svaki put....jedino da još popravi tu desnu stranu (uvijek kreće na lijevu) ..al tak to radi i Messi pa nebi trebalo bit problema :D

  • Frank Ribery 30.08.2011.

    Nema razloga za prodaju u ovom trenutku,zahvaljujuci ligi prvaka smo puni ko brod a Kovacicu samo cijena raste iz dana u dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare