To je to što me zanima!

Wenger u Brazilu igra nogomet na pijesku okružen ljepoticama

Svoju dobru fizičku pripremljenost 64-godišnji je trener pokazao u igri s bivšim francuskim reprezentativcima, Christianom Karembeuom i Bixenteom Lizarazuom
Vidi originalni članak

Francuski stručnjak, Arsene Wenger, prati Svjetsko prvenstvo u Brazilu kao analitičar za francusku televiziju, no vrijeme prije početka priprema s Arsenalom, Wenger krati i vježbanjem na plaži, ali i igranjem nogo-odbojke na brazilskim pješčanim plažama. 

Svoju dobru fizičku pripremljenost 64-godišnji je trener pokazao u igri s bivšim francuskim reprezentativcima, Christianom Karembeuom i Bixenteom Lizarazuom, a okružen brazilkama u oskudnim bikinijima. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eon 28.06.2014.

    Wengeru moramo zahvaliti za uvođenje nove doping kontrole u nogometu,metoda tzv. biološke putovnice koja je već uvedena u biciklizmu,atletici i plivanju,a uvedena je u nogomet na Wengerov prijedlog.Rezultati su već pomalo vidljivi u nogometu,pad Barcelone,potop evropskih reprezentacija na SP u Brazilu itd.Mislim da je to veliki plus za nogomet!Bravo Arsene!

  • MILF Hunter 27.06.2014.

    Samo nek on igra tamo Brazilu, dok su United, Chelsea, Liverpool, City već doveli neka pojačanja, Arsenal još nije doveo nikoga!

  • strmi007 27.06.2014.

    traži pojačanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare