To je to što me zanima!

Wengera opet tjeraju! Liverpool je pregazio Arsenal na Anfieldu

Poraz kao poraz može se progutati, ali nemoć londonskog kluba uzrokovana bespotrebnim rošadama uoči utakmice baš i ne. Arsenal ima potencijal i kvalitetu za puno više od poraza ove vrste
Vidi originalni članak

Arsenal je upisao i drugi poraz ove sezone u Premiershipu. Poslije tri kola imaju tek jednu pobjedu i navijači ponovno zazivaju odlazak Arsenea Wengera.

Liverpool je pregazio 'topnike' na Anfieldu 4-0 u jednosmjernoj utakmici gdje je samo bilo pitanje s kojom će razlikom završiti ovaj ogled.

Zabijali su Firmino, Mane, Salah i Sturridge, a naš reprezentativac Dejan Lovren odradio je svih 90 minuta u dresu 'redsa'.

Poraz kao poraz može se progutati, ali nemoć londonskog kluba uzrokovana bespotrebnim rošadama uoči utakmice baš i ne. Arsenal ima potencijal i kvalitetu za puno više od poraza ove vrste.

Nakon turbulentne prethodne sezone gdje su čak završili izvan najbolje četiri momčadi lige, nova se nadovezuje kao prava noćna mora.

Chelsea je pak na Stamford Bridgeu pobijedio Everton 2-0.

Golove za aktualnog engleskog prvaka zabili su Cesc Fabregas (27) i Alvaro Morata (40).

U drugom susretu West Bromwich Albion i Stoke City su odigrali bez pobjednika, 1-1. Poveo je WBA golom Jaya Rodrigueza u 61. minuti, a izjednačio je Peter Crouch u 77. minuti nakon velike pogreške domaće obrane.

Tottenham je golom Allija iz 49. minute vodio protiv Burnleyja sve do 92. minute, a onda ih je šokirao Chris Wood koji je tek prije nekoliko dana stigao u klub.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • CFC1 28.08.2017.

    Everton danas loš, jako loš. Još kad dođe Hazard bit će to nešto. Po meni još pojačanja treba dovesti, u vezi pogotovo da bi to bilo to. Morata polako pokazuje svoju klasu i to me raduje. Arsenala nisam gledao, ali po rezultatu i komentarima bili su očaj...zao mi je jedino Cecha tamo, legenda Chelseaja i Premier lige i ovo sad dozivljava...:/

  • Rvatina_gugla 27.08.2017.

    Dok sam gledao utakmicu Liverpool - Arsenal uletila mi žena u sobu pa sam brzo prebacio na pornić...jbg bilo je lakše za objasnit

  • Spasilac 27.08.2017.

    Koliko je samo ozil izvikan da nema dalje kakva paatka od igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare