To je to što me zanima!

West Bengal: Indijci osnovali prvenstvo i doveli Cannavara

Bivši igrač Juventusa, Reala i 'azzura' Fabio Cannavaro prije šest mjeseci završio je svoju karijeru, ali nije dugo izdržao. Zaigrat će u indijskom prvenstvu West Bengal
Vidi originalni članak

Fabio Cannavaro šest mjeseci nakon što se povukao iz aktivnog nogometa odlučio se ipak vratiti na travnjake. Cannavaro će nastupiti u nedavno osnovanoj indijskoj ligi West Bengal.

'Ponovno na terenu s Indijskom nogometnom federacijom u West Bengalu' napisao je na Twitteru Cannavaro.

Indijska nogometna liga započet će 25. veljače, a nastupit će šest momčadi, a svaka od njih imat će u sastavu jedno zvučno ime. Osim Talijana u Indiji će zaigrati i Fernando Morientes, Jay Jay Okocha, Robert Pires, Robbie Fowler i Hernan Crespo.

Indijsko prvenstvo West Bengala okupit će i poznata imena na klupi. Za trenere su izabrani Peter Reid, John Barnes, Samson Siasia, Marco Etcheverry, Colin Todd, Teitur Thodarson i Miloš Rus.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mario4 15.01.2012.

    hahaaha...upravu si Rijecka Torcida... slazem se....

  • Rijecka Torcida 14.01.2012.

    eto ovi su vec bolji od HNL na svjetskom rangu

  • LFC FAN 14.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare