To je to što me zanima!

White posluje po Europi: Doveo veliku zvijezdu poljskog KSW-a

Mateusz Gamrot (29) dosad je neporaženi borac i svojevremeni prvak poljskog KSW-a u perolakoj i lakoj kategoriji. Poljaci ga nisu htjeli pustiti u UFC, ali na kraju su ipak popustili gdje će početi put u lakoj kategoriji
Vidi originalni članak

Posljednjih godina nije bio u dobrim odnosima s poljskom organizacijom, ali je i dalje pobjeđivao svakog tko mu je stao na put. Već je htio ići u UFC pa ga KSW nije pustio, on se 'conorovski' umirovio, ali ni to nije pomoglo te je odradio dvije borbe koliko je imao u ugovoru i postao slobodan borac. Nakon toga je Mateusz Gamrot (29) potpisao za UFC gdje će biti osvježenje u lakoj kategoriji.

Nakon što je Renato Moicano (31) otkazao borbu protiv Magomedova Musafaeva (32), Dana White je ubrzo pronašao zamjenu za ruskog borca. I to kakvu. Gamrot će debitirati 17. listopada na Fight Islandu, a velika su očekivanja ispred njega. Musafaev u karijeri ima 14 pobjeda i tri poraza, dok je u UFC-u na omjeru 3-2. 

Do sudačke je odluke došao samo jednom, a tad je podijeljenom odlukom izgubio od Brada Ridella. Gamrot je u svojih 17 pobjeda pet puta slavio nokautom, četiri je puta prisilio protivnika na predaju, dok je čak osam puta slavio odlukom sudaca. Podsjetimo, 'Gamer' se ove godine borio dva puta te je nokautirao Parkea i nakon 5 rundi na bodove dobio Ziolkowskog. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča MMA borca Andija Vrtačića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavna borba spomenute priredbe na Yas Islandu bit će ona između Briana Ortege i Korean Zombieja u perolakoj kategoriji, a nakon poraza od Weili Zhang i Rose Namajunas se u kavez vraća i Jessica Andrade protiv Katlyn Chookagian.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare