To je to što me zanima!

Wilmots: Rekao sam dečkima da se igraju s mojim zdravljem

Belgija je nakon produžetaka slomila sjajne Amerikance (2-1) te izborila četvrtfinale protiv Argentine. Belgijski izbornik Marc Wilmots dosta teško je proživljavao dramu
Vidi originalni članak

Samo su Njemačka, Istočna Njemačka i Engleska imale više udaraca u jednoj utakmici svih svjetskih prvenstava dosad nego što je sinoć imala Belgija. Strašni Belgijci imali su čak 39 udaraca prema golu Amerikanaca.

No briljantni golman Tim Howard držao je sjajne Amerikance. Nije ni on mogao sve pohvatati pa je stao na rukometnom učinku od 16 obrana. Belgija je slomila SAD nakon produžetaka (2-1) te izborila četvrtfinale protiv Argentine.

- Dečki su se igrali s mojim zdravljem. Rekao sam im da je bilo zabavno, ali sam ih i zamolio da to više ne rade ako im je stalo do mog zdravlja - rekao je belgijski izbornik Marc Wilmots i dodao:

- Imamo četiri dana odmora prije utakmice s Argentinom. Nije to puno vremena, ali bez brige, znam kako ih dobiti! Imam već sve posloženo u glavi.

Belgija i Argentina igraju četvrtfinalni dvoboj 5. srpnja u 18 sati.

- Ova generacija ispisat će povijest. Čeka nas teška utakmica, ovo je prvi put da mi nismo favoriti. No Argentina nije uravnotežena. Idemo po pobjedu - kaže Wilmots.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nikola94 02.07.2014.

    Najbolja utakmica do sada vise od 50 udaraca...

  • danyyyy 02.07.2014.

    tko ti je kriv kada Lukaku ne igra od prve minute

  • ParlevuFranse 02.07.2014.

    Da smo mi naletjeli na Belgiju primili bi 12 golova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare