To je to što me zanima!

Wilshere: Vrijeđali su mi djecu, ali to ću valjda morati istrpjeti

Nisam trebao tako reagirati. Ali isto tako znam da svi očevi vole svoju djecu kao i ja, rekao je veznjak Arsenala, Jack Wilshere o gesti prema navijačima Manchestera...
Vidi originalni članak

Manchester City i Arsenal 14. prosinca odigrali su sjajnu utakmicu. City je slavio 6-3 u pravoj golijadi na Etihadu. Susret je obilježio mladi engleski reprezentativac, Jack Wilshere i to u nenogometnom smislu. 

Wilshere je u drugom poluvremenu pokazao srednji prst navijačima Manchester Cityja. Taj trenutak uhvatile su i kamere. Wilshere nije prošao bez kazne. Engleski nogometni savez odredio mu je dvije utakmice suspenzije. 

Dosad se nije znalo zašto je Wilshere tako reagirao. Veznjak Arsenala opravdao se na Twitteru.

- Nisam trebao tako reagirati. Ali isto tako znam da svi očevi vole svoju djecu kao i ja. Pretpostavljam da ću morati trpjeti uvrede na račun moje djece ubuduće. Nema veze, još jedna utakmica i vraćam se. Jedva čekam - napisao je Wilshere koji će propustiti utakmicu na Boxing Day protiv West Hama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rudi17 26.12.2013.

    Mnogi bi tako postupili. Ne želim ni pomisliti što bi bili da su Suarezu vrijeđali djecu. Ubio bi nekoga.

  • cudak 1 26.12.2013.

    jednostavno na djecu je čovjek osjetljiv i to mi je ok ,kantona je znao uči među navijače i podijelit par odgojnih šamara

  • drogba447_1 26.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare