To je to što me zanima!

Wimbledon bez Ančića i Karla; Ljubo u Davis kupu?

Mario Ančić i opet je otkazao Wimbledon. Karlović također neće zaigrati jer mu je zdravlje važnije. Pitanje je tko će igrati u Davis Cupu u srpnju...
Vidi originalni članak

Od četiri hrvatska teniska mušketira samo će dvojica nastupiti na Wimbledonu. Ančića muči diskus-hernija, a Karlović ima već dulje vrijeme problema s Ahilovom tetivom. Pa će im malo odmora dobro doći. Ipak je to zabrinjavajuća vijest za izbornika Davis Cup reprezentacije, Gorana Prpića koji za dva tjedna mora poslati prijavnicu za susret sa Srbijom u Splitu. Našao se na 'sto muka'. Iako mu je jedina sigurna figura Marin Čilić, Ivan Ljubičić ranije je izjavio da je spreman podmetnuti svoja leđa ako reprezentacija oslabi. No ni on nije potpuno zdrav. Zatežu ga stare ozlijede, rame i trbušni zid, a kod pauziranja mišićima mu pada tonus i sve se pogoršava. Ipak, Ljubo je svjestan da drugog izbora nema nego zaigrati bez obzira na sve. Prpić se nada da će to isto učiniti i ako Ančić i Karlović ne budu spremni za Split početkom srpnja.
- U stanju sam pripravnosti, a vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi. Još je prerano donositi konačne zaključke - ipak je oprezan Ljubičić, no dobro je da se prijave za susret mogu promijeniti sat vremena prije ždrijeba.
- Ipak moramo otjerati crne misli i nadati se najboljem - rekao je Prpić za SN.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_44170 15.06.2010.

    gamby budimo realni.ni karanusic ni zovko ni tuksar nemogu uzet đokoviću ni tipsareviću ni seta.u paru nemaju sanse protiv đokovića i zimonjića. tako da .... samo se nadam da ce se karlovic oporavit i da cemo proc srbe.

  • user_37063 15.06.2010.

    a karanusic, zovko, tuksar, mislim bilo bi lipo proci dalje ali ne po cijenu zdravlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare