To je to što me zanima!

Witsel bijesan: Čekao 13 sati u Torinu pa morao natrag u Zenit

Sve je bilo gotovo. Zenit je trebao dobiti 18 milijuna eura odmah i još tri milijuna eura bonusa. No stvari su se zakomplicirale, a razlog očito leži u tome što Mircea Lucescu nije pronašao adekvatnu zamjenu
Vidi originalni članak

Belgijski veznjak Axel Witsel (27) nikako na zelenu granu sa Zenitom. Rusi su se već u par navrata pokazali kao iznimno teški pregovarači, a konačnu potvrdu takve teze pokazali su jučer.

Naime, Witsel je došao u Torino i nakon što je propao transfer Blaisea Matuidija u redove Juventusa, Belgijac je trebao popuniti mjesto kao opcija B. Došao je u Torino, odsjeo u hotelskoj sobi samo da bi nakon 13 sati čekanja stigao telefonski poziv u kojem mu je rečeno da se mora vratiti u Sankt-Peterburg.

Sve je bilo gotovo. Zenit je trebao dobiti 18 milijuna eura odmah i još tri milijuna eura bonusa. No stvari su se zakomplicirale, a razlog očito leži u tome što dugogodišnji trener Šahtara i sad Zenita Mircea Lucescu nije pronašao adekvatnu zamjenu. Propao mu je transfer Andreasa Samarisa iz Benfice stoga je odlučio zadržati Witsela.

Ni igraču ni Juventusu nije sjeo ovakav potez stoga je za očekivati da će Witsel sljedeći prijelazni rok doći "iz osvete". Ugovor mu istječe sljedeće ljeto, a u zimskom prijelaznom roku mogao bi doći za sitniš. Spominje se cijena od 5,5 milijuna eura što je debelo ispod jučerašnje cijene.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Jeremy_1 01.09.2016.

    Rusi za.ebanti

  • bezkomentara666 01.09.2016.

    Kako je uzeo proslavu od Anelke,na ovoj slici.

  • pfc 01.09.2016.

    Ne bi bio los ko opcija B za Juve..doci ce za par mj besplatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare