To je to što me zanima!

WTA Prag: Ana Konjuh dobila Jelenu Ostapenko u 1. kolu

Bio je to drugi dvoboj Konjuh i Ostapenko i druga pobjeda 18-godišnje hrvatske Fed Cup reprezentativke koja je nedavno počela surađivati s bivšom hrvatskom tenisačicom Jelenom Kostanić Tošić
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (WTA - 77.) pobijedila je Latvijku Jelenu Ostapenko (WTA - 37.) s 5-7, 6-2, 6-1 u prvom kolu WTA turnira u Pragu, nagradnog fonda 500.000 dolara.

Bio je to drugi dvoboj Konjuh i Ostapenko i druga pobjeda 18-godišnje hrvatske Fed Cup reprezentativke koja je nedavno počela surađivati s bivšom hrvatskom tenisačicom Jelenom Kostanić Tošić. Konjuh je Ostapenko svladala u dva seta na tvrdoj podlozi ove godine u San Antoniju, a na praškoj zemlji su joj bila potrebna tri seta.

No, nakon što je šesta nositeljica turnira u Pragu osvojila prvu dionicu dvoboja, do kraja meča više nije dobila priliku učiniti mnogo više. Konjuh joj je prepustila svega tri gema, nijednom nije izgubila servis, a oduzimala ga je suparnici po dvaput u svakom setu.

Konjuh će u drugom kolu igrati protiv Tajvanke Su-Wei Hsieh koja je s 4-6, 6-3, 6-1 izbacila domaću predstavnicu Kristynu Pliškovu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Stručnjak za sve 27.04.2016.

    danas je protiv nje bila kvota 3,00...mislin stvarno, ja bi amatere koji slazu te kvote otpustia, tko je danas ulozia kucu protiv nje, bi ima 3 kuce sad.

  • Oblivion 25.04.2016.

    Šansa za prvo 1/4 finale sezone, mora napraviti nešto jer se bliži Nottingham gdje brani titulu i dosta bodova...

  • thiemfedal 25.04.2016.

    cestitam, sretno dalje ane ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare