To je to što me zanima!

Xavi: Ako imate imalo razuma odgodit ćete nam utakmicu

Pridržavat ćemo se pravila, ali otpalo nam je 17-18 igrača. Čak 11 zbog Covida. To je granično regularno, to nije pravi nogomet. Ni za Mallorcu ni za nas jer ni oni nisu imali sreće, rekao je trener Barcelone
Vidi originalni članak

Nogometaše Barcelone u nedjelju čeka gostujući susret 19. kola La Lige protiv Mallorce. Sve bi bilo u redu da Barcina svlačionica nije ispražnjena i da se Xavi Hernandez ne hvata za glavu od muke pokušavajući dokučiti kako će složiti sastav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jer korona virus probio se među igrače Katalonaca i situacija je takva da je Barca trenutno bez čak 17 nogometaša! Većina ih je otpala nakon pozitivnih rezultata testiranja, a uskoro, početkom Afričkog kupa nacija slijede novi odlasci.

- Ne razumijem zašto se igra. Pridržavat ćemo se pravila, ali otpalo nam je 17-18 igrača. Čak 11 zbog Covida. To je granično regularno, to nije pravi nogomet. Ni za Mallorcu ni za nas jer ni oni nisu imali sreće - rekao je nezadovoljni trener Barcelone pa dodao:

- Vjerojatno će biti još više zaraženih jer sad radimo i više testova. Stvarno ne razumijem zašto se igra. Ako liga ima imalo zdravog razuma, odgodit će susret.

Uz sve nedaće, dogodio se i pozitivan transfer. Barcelona je dovela Ferrana Torresa iz Manchester Cityja.

- On je velik profesionalac i jako je posvećen. Može igrati na tri pozicije u napadu, jako je prilagodljiv i u napadu i u obrani. Mislim da će nam on biti od velike pomoći - zaključio je legendarni veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nokia1 02.01.2022.

    Navijam za RM i treba da se odlozi utakmica barseloni. Ipak je Cavi zasluzio to, doneo je Spaniji sa Inijestom zlato na SP a barseloni 4 LS.

  • ChandlerBing4 01.01.2022.

    E niste vi Real.

  • Space Burek 01.01.2022.

    Ma Luuk De Jong sam rješava utakmicu kao i svaki puta. Samo neka stavi bilo koga na gol i to je to. Nije Cadiz bez veze zainteresiran za takvog velemajstora nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare