To je to što me zanima!

Xavi: Bayern me htio dovesti, ali Guardiola me nije puštao...

Karl-Heinz Rummenigge me je htio, ali Pep Guardiola tek je stigao u Barcelonu i rekao mi je da ne idem nigdje, objasnio je Xavi Hernández interes Bayerna još 2008.
Vidi originalni članak

Xavi Hernández (35) na zalasku je nogometne karijere. Nakon treblea u dresu Barcelone otišao je u katarski Al-Sadd pokupiti još koji milijunčić prije nego kopačke definitivno objesi o klin.

Legenda "blaugrane" dvaput je bio meta münchenskog Bayerna, prije početka prošle sezone te još 2008., nakon što je pomogao reprezentaciji da dođe do naslova europskog prvaka u Austriji.

- Nakon Eura imao sam osjećaj da je Barcelona bila spremna prodati me. Real je osvajao trofeje, a mi nismo i otišao sam u reprezentaciju znajući da bi me klub mogao prodati dođe li dobra ponuda - rekao je Xavi u intervjuu za Marcu i dodao:

- Razgovarao sam sa svojim menadžerom Ivanom Corretjom koji mi je rekao da je stigla ponuda Bayerna. Karl-Heinz Rummenigge me je htio, ali Pep Guardiola tek je stigao u Barcelonu i rekao mi je da ne idem nigdje. Objasnio mi je da ne može zamisliti Barcelonu bez mene. Očarao me njegov govor.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MARLES 16.09.2015.

    Xavi i Zidane dva najbolja centralna vezna koje sam ja ikad vidio!!Xavi toliko pametan toliko malo pogresaka toliko vazan za momcad a njegova kretanja su inteligentna da je to strava.Vrhunski igrac!

  • bale123 16.09.2015.

    27 trofeja zar je potrebno ista dodat?

  • lopovi od 1902 16.09.2015.

    Jedan od najvećih svjetskih veznjaka ikad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare