To je to što me zanima!

Za 300.000 € na godinu ne može zabiti nijedan koš...

ISPOD SVAKE KRITIKE: Na prve dvije utakmice u Euroligi, pojačanje 'cibosa', 24-godišnji Amer Antonio Graves pokazao se kao pravi promašaj
Vidi originalni članak

Bio sam spreman i napaljen, stvarno ne znam što se dogodilo, rekao je Antonio Graves nakon katastrofe protiv Siene prošlog tjedna. Tada je promašio jedini šut koji je uputio, napravio četiri prekršaja i izgubio šest lopti. Ali dobro, možda se to moglo pripisati euroligaškom debiju i izluđujuće agresivnoj obrani talijanskog prvaka. Tjedan dana kasnije, u Barceloni, promašio je svih sedam šuteva, a još su mu i dvaput “zalijepili bananu”. Iako su u pitanju dvije najjače europske momčadi, njegov sramotan učinak ne može biti slučajan. Velimir Perasović očito je prvi put pogriješio sa strancem.
- Da sam znao da nam Bogdanović može odmah pomoći, drukčije bih posložio momčad. Ne bih doveo dva američka beka, nego beka i centra - priznao je Peras.
Ali sad je kasno. Klub nema novca za novog igrača, a u takvoj situaciji bilo bi suludo samo otpustiti Gravesa i potpuno ga isplatiti. A nitko Ciboni nije branio da zadrži prošlosezonske Amere, makar i bez Andersona. Homan je baš igrač kakav joj nedostaje, a Calloway je, unatoč mušicama, i za Gravesa i za Gordona “izmislio” košarku. Svjestan je toga i Perasović:
- Ovakav nam Amerikanac ne treba, Euroliga je za njega očito prezahtjevna - prokomentirao je trener Cibone nakon poraza od Barcelone.

GRAVES U BROJKAMA
0 koševa i asistencija imao je Graves u prve dvije utakmice Eurolige
30.000 eura na mjesec mu je plaća tijekom 10 mjeseci, koliko traje sezona
3 puta više zaradi nego bivši miljenik navijača Chris Warren prije nekoliko godina
0-7 Gravesov šut na utakmici protiv Barcelone u četvrtak
-18 ukupni valorizacijski indeks ovog Amerikanca u prve dvije euroligaške utakmice

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JAX 30.10.2009.

    pozitivna nula

  • escalade 30.10.2009.

    red devil postoji problem... nisi crnac

  • Captain Obvious 30.10.2009.

    e igrača kao sto je anderson jos dugo necemo vidjeti na nasim prostorima, dotada ce se redati promašaji poput ovog gravesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare