To je to što me zanima!

Za dlaku su izbjegli tragediju: Urušila se tribina s navijačima!

Vitesse je u 9. kolu nizozemskog prvenstva pobijedio NEC na gostovanju pa su igrači otišli do gostujućeg sektora proslaviti pobjedu s navijačima. No, trenutak koji je zaprepastio sve. Puknula je betonska ograda
Vidi originalni članak

Ekstazu, veselje i veliko slavlje navijača Vitessea zamijenio je muk na stadionu. Samo pukom srećom nitko nije nastradao.

Nogometaši Vitessea pobijedili su NEC Nijmegen 1-0 u 9. kolu nizozemskog prvenstva golom Frederiksena. U Nijmegenu su imali veliku podršku u vidu nekoliko stotina svojih vjernih navijača i htjeli su im se zahvaliti na podršci. 

Navijači i igrači skakali su i pjevali u istom ritmu. Doslovno se tresla tribina, a onda se u jednom trenutku urušila! Betonska ograda nije uspjela izdržati svu tu silinu i težinu pa je pukla na pola i povukla za sobom navijače. Bile su to zastrašujuće scene, igrači Vitessea su se uhvatili za glavu. Na svu sreću, neizvjesnost je kratko trajala, navijači su se podignuli i nastavili s navijanjem kao da se ništa nije dogodilo. 

Video pogledajte OVDJE

Nitko nije ozlijeđen i samo zbog nevjerojatne sreće izbjegnuta je velika tragedija. Neki od navijača Vitessea sigurno će današnji dan slaviti kao svoj drugi rođendan.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Lovac na prevare 18.10.2021.

    U jednoj Nizozemskoj moderni stadioni se ruse, prvo onaj od Twentea sad ovaj, a ono nase ruglo ostaje ponosno stajat i prkosit, mozda ga ipak treba sacuvati kao neki spomenik zrtava bivseg rezima jer je to ipak jedan od najocitijih ocuvanih relikta socijalizma, kad kazes socijalizam i komunizam zamislis zgrade u Novom Zagrebu i Maksimirski stadion to su i engleski reprezentativci izjavili kad su se vozili kroz Zagreb prema stadionu!

  • 18.10.2021.

    hulalaaa! padne mi na pamet jedan naš stadion

  • ZG - KAJ 18.10.2021.

    To je tak kad balkanci delaju stadion....

Komentiraj...
Vidi sve komentare