To je to što me zanima!

'Za iskorak u Europi trebam tri pojačanja, stoper najvažniji...'

Kruno Jurčić smatra kako za dobar rezultat Dinamu u Europi nedostaju tri igrača. Za SN kaže kako treba stopera, napadača te još jednog kojem nije otkrio poziciju
Vidi originalni članak

Trener Dinama Kruno Jurčić smatra kako njegova momčad za iskorak u Europi trebaju tri pojačanja.

- U prvom planu je stoper, to mi bi bilo bitno. On se treba uigravati. S napadačima je lakše, oni mogu samostalno djelovati, iako i njima treba doza uigravanja. Gospon Otto je uvijek govorio da mu nedostaju dva igrača, ja ću reći da za europski Dinamo trebam trojicu. Dakle, stoper, napadač i još jedan - rekao je Jurčić za Sportske novosti,  pritom ne želeći otkriti koja je treća pozicija koju želi poboljšati u momčadi.

Jurčić je progovorio i o dva najveća Dinamova talenta, Mateu Kovačiću i Alena Haliloviću.

- Od Kovačića tražim da mi već sada bude nositelj igre, a Haliloviću ću dati maksimalnu podršku u procesu treninga te maksimalnu minutažu kako bi postao kao Kovačić, jedan od glavnih igrača Dinama - zaključio je trener 'modrih'.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lažni moralist 20.01.2013.

    Pitanje za struku??? Stopera treba nači?????? Hallllo stopera????? pa ajde napadača,ili klasnog veznjaka,ali stopetra,pa ne mogu vjerovati...ajd mi pojasnite ,jel to onaj igrač od 1.90 koji samo mora imati snage i skakati i trgati sve pred sobom??? pa ne traže artistu da guta noževe,dovedem ti ja stopera koji će za POLA OD POLA I JOŠ POLA od Bečirajove plače pojesti sva dva protivnička napadača i tebe Kruno još i 3 reklame iza gola!!!!

  • Nakramani 19.01.2013.

    Najvece pojacanje bi bilo ostajanje kove i hale jos 3-4 sezone.

  • Firefox_1 19.01.2013.

    Onaj Samateh je odličan igrač, istina malo je još mlad ali je pravi igrač!

Komentiraj...
Vidi sve komentare