To je to što me zanima!

Još malo pa nestalo: Maksimir će biti rasprodan za Benficu

Dinamo je u srijedu objavio kako je prodano više od 20 tisuća karata za Benficu 7. ožujka na Maksimiru. Ostalo je još nekoliko tisuća ulaznica za Sjever dolje, ali i one će nestati u nekoliko sati
Vidi originalni članak

Dinamo je rasprodao sve tribine osim Sjevera dolje za utakmicu protiv Benfice u osmini finala Europske lige. Drugog dana prodaje ulaznica, sat vremena prije otvaranja blagajni, 200 ljudi stajalo je u redu i nadalo se da će ugrabiti svoju kartu.

Nakon što su se blagajne u 11 sati otvorile, taj red se još malo povećao tako da će uskoro nestati i preostale ulaznice.

Za utakmicu protiv Benfice 7. ožujka u prodaji je bilo oko 26 tisuća ulaznica, tu se ne ubrajaju vlasnici godišnjih karata kojih je oko 6500.

Karte su se mogle kupiti i online, ali serveri su se opet rušili zbog preopterećenosti. Tribina za koju je u četvrtak još ostalo karata, Sjever dolje, prima 4950 ljudi. 

Prema našim informacijama, ostalo je još možda 2000 karata i ako prodaja bude išla prema jučerašnjem ritmu, sve će biti rasprodano u sat, dva.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • _Varešak_ 28.02.2019.

    Fasovati će tri komada od Benfike.

  • TomislavLetoja 28.02.2019.

    Daki ima jos ulaznica za sjever dolje

  • zeljkic 28.02.2019.

    ta zabava bi trebala biti besplatna, tolika lova se baca uludo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare