To je to što me zanima!

Za Medićev Zagreb više ne žele igrati ni sinovi Lovro i Frano!?

Klub je danas tek peti u 4. NL Središte Zagreb. Lider je Dinamo iz Odranskog Obreža. Mir nije donijela ni pobjeda protiv Slunja (2-0), jer za Zagreb u toj utakmici nisu nastupili Draženovi sinovi
Vidi originalni članak

Godina 2002. Datum 4. svibnja. Zagreb na Kranjčevićevoj golom Ivice Olića u 90. izvlači bod protiv Kamen Ingrada u zadnjem ligaškom kolu te sezone. Fešta je mogla početi, iako su "Pjesnici" jedini naslov prvaka države u povijesti kluba matematički osigurali kolo ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava na stadionu u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olić je sezonu završio kao najbolji strijelac elitnog ranga hrvatskog nogometa, postigao je 21 gol. Pokojnog Zlatka Cicu Kranjčara igrači su nosili na rukama. Svi su ofarbali kose u bijelo i uživali u danima ponosa i slave. U klub su tih dana kao nadogradnja na cijelu priču trebali doći i Edin Mujčin i Robert Prosinečki, ali ipak se nije realiziralo.

U kvalifikacijama za Ligu prvaka Zagreb je izvukao slabašni mađarski ZTE. Ukupno je bilo 2-2, ali ZTE se provukao na gol u gostima. Šteta, da se prošlo, Zagreb bi igrao protiv velikog Manchester Uniteda.

Od tada počinje strmoglavi pad. Tadašnje čelnike kluba, Miroslava Marčinkovića i Dragu Marića, naslijedio je Dražen Medić. Igrači su ga optuživali za neisplatu plaća i prijetnje. Promijenio je vizualni identitet kluba i izgubio Kranjčevićevu, na njoj sad igra Lokomotiva.

Klub je danas tek peti u 4. NL Središte Zagreb. Lider je Dinamo iz Odranskog Obreža. Mir nije donijela ni pobjeda protiv Slunja (2-0), jer za Zagreb u toj utakmici nisu nastupili Draženovi sinovi Lovro (31) i Frano (19). Navodno zbog svađe s ocem, koji je ujedno i trener momčadi.

Valjda će obitelj Medić izgladiti sukobe do okršaja s Blatom u gostima. Susret je na rasporedu 27. studenog, a Blato Zagrebu opasno puše za vratom. Zaostaju tek četiri boda...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rasprava__ri 22.11.2021.

    Tako ti i treba!!!!! Kakav si covjek tako ti se i vrati u zivotu!!

  • 22.11.2021.

    Žalosno , da je n.k. Zagreb sada u 4 ligi . Nije mi jasno da tog Medića koji je polagano i sigurno uništio klub nije smjenio ? 

  • Željko Rajić 22.11.2021.

    **Admin** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare