Sport

Komentari 3

Za Medićev Zagreb više ne žele igrati ni sinovi Lovro i Frano!?

Za Medićev Zagreb više ne žele igrati ni sinovi Lovro i Frano!?

Klub je danas tek peti u 4. NL Središte Zagreb. Lider je Dinamo iz Odranskog Obreža. Mir nije donijela ni pobjeda protiv Slunja (2-0), jer za Zagreb u toj utakmici nisu nastupili Draženovi sinovi

Godina 2002. Datum 4. svibnja. Zagreb na Kranjčevićevoj golom Ivice Olića u 90. izvlači bod protiv Kamen Ingrada u zadnjem ligaškom kolu te sezone. Fešta je mogla početi, iako su "Pjesnici" jedini naslov prvaka države u povijesti kluba matematički osigurali kolo ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava na stadionu u Rijeci

Olić je sezonu završio kao najbolji strijelac elitnog ranga hrvatskog nogometa, postigao je 21 gol. Pokojnog Zlatka Cicu Kranjčara igrači su nosili na rukama. Svi su ofarbali kose u bijelo i uživali u danima ponosa i slave. U klub su tih dana kao nadogradnja na cijelu priču trebali doći i Edin Mujčin i Robert Prosinečki, ali ipak se nije realiziralo.

U kvalifikacijama za Ligu prvaka Zagreb je izvukao slabašni mađarski ZTE. Ukupno je bilo 2-2, ali ZTE se provukao na gol u gostima. Šteta, da se prošlo, Zagreb bi igrao protiv velikog Manchester Uniteda.

Od tada počinje strmoglavi pad. Tadašnje čelnike kluba, Miroslava Marčinkovića i Dragu Marića, naslijedio je Dražen Medić. Igrači su ga optuživali za neisplatu plaća i prijetnje. Promijenio je vizualni identitet kluba i izgubio Kranjčevićevu, na njoj sad igra Lokomotiva.

NK Istra 1961 - S.S.D. Zagreb

Klub je danas tek peti u 4. NL Središte Zagreb. Lider je Dinamo iz Odranskog Obreža. Mir nije donijela ni pobjeda protiv Slunja (2-0), jer za Zagreb u toj utakmici nisu nastupili Draženovi sinovi Lovro (31) i Frano (19). Navodno zbog svađe s ocem, koji je ujedno i trener momčadi.

Valjda će obitelj Medić izgladiti sukobe do okršaja s Blatom u gostima. Susret je na rasporedu 27. studenog, a Blato Zagrebu opasno puše za vratom. Zaostaju tek četiri boda...

Najčitaniji članci