To je to što me zanima!

Za "medvjede" sezona gotova: Utučeni smo, htjeli smo naslov

OPET PRODUŽETAK Hokejaši Medveščaka izgubili su u Salzburgu od Red Bulla rezultatom 3-2 nakon produžetka te već u četvrtfinalu ispali iz doigravanja Ebela...
Vidi originalni članak

U Medveščak sam se vratio jer sam želio osvojiti naslov. Razočaran sam, zaslužili smo puno više, rekao je Marty Raymond trener Medveščaka.

‘Medvjedi’ su svoj ovosezonski put u Ebelu završili već u četvtfinalu. U šestoj utakmici doigravanja pobijedio je Red Bull 3-2, i to treći put u produžetku u ovoj seriji.

- Ovo mi je najteži poraz od svih dosadašnjih u doigravanju. Volio bih da smo napravili više u odnosu na prošle sezone. Ali nije išlo - kazao je kapetan Medveščaka Alan Letang i dodao:

- Imali smo momčad za velike stvari, no protiv Red Bulla nam je trebalo i malo sreće.

U svlačionici Medveščaka bilo je vrlo tužno, neki igrači su se primali za glavu i utučeno piljili u pod.

- Trener nas je podigao, kad je ušao u svlačionicu rekao je: ‘Dečki, ponosan sam na vas’. Jako smo utučeni, jer svi smo mi prijatelji. S prijateljima želiš osvajati naslove, a ne ispadati u četvrtfinalu - rekao je Andy Sertich.

Marty Raymond: Ne znam hoću li ostati u Zagrebu

Vrlo smo razočarani, ostavili smo srce na terenu, dali sve od sebe... Sitnice su odlučile tko će u polufinale, rekao je trener hokejaša Medveščaka Mary Raymond i dodao:

- Ne znam hoću li ostati, želim uzeti malo vremena...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PETAR_20 09.03.2013.

    Sezona je završena, spremimo se za nastavak u ovoj godini. Što će se sve realno dogoditi do početka nove sezone?, nadam se skoroj spoznaji, jasno, službeno preko medija, i da se postave novi zadaci što prije u svim segmentima, tako da se do početka sezone sve točno zna, a ne da se opet sve radi na "halo", i da se ne ponove strateške greške iz ove sezone. Promjene će biti radikalne, očekujem i službeni prijem u KHL!? To će biti pun pogodak i naša dostojna prezentacija!! ZIG-ZAG, JAŠE DALJE!! The Long Riders!!

  • nostalgičar 09.03.2013.

    hvala medvjedima za cijelu sezonu , možda bi vodstvo medvjeda trebalo razmisliti o osvježenju stručnog stožera ( trener i pomočnici ) , vjerojatno će u KHL biti bolje jer austrijanci više nisu zanimljivi

  • Makaay_Yazhnam 09.03.2013.

    A šta'š... umjetan klub, umjetni navijači... samo GNK Dinamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare