To je to što me zanima!

Za naježiti se! Dinamo do Lige prvaka ide na krilima navijača

Fantastičnim navijanjem navijači su dali još više snage 'modrima', a posebno se zatreslo sve nakon što je Petković zabio za 1-0. Maksimir se skoro srušio od nevjerojatnog usklika razdraganih navijača
Vidi originalni članak

These are the champiooooooons, zaorila se legendarna pjesma maksimirskim stadionom, pjesma od koje se koža naježi, pjesma za samo najbolje momčadi u Europi. Dinamo je došao na korak od toga, na korak od grupne faze Lige prvaka, a igrače je protiv Rosenborga dočekala nevjerojatna podrška.

Nakon prvog sučevog zvižduka 27.000 ljudi na Maksimiru pozdravili su pljeskom igrače Dinama koji su krenuli u pohod na novi ulazak u skupine Lige prvaka. Prošle godine izmaklo je za dlaku, toliko je bolio taj poraz od Young Boysa. No to je već sad sve zaboravljeno, a to su dokazali i brojni navijači na maksimirskim tribinama.

Fantastičnim navijanjem dali su još više snage 'modrima', a posebno se zatreslo sve nakon što je Petković zabio za 1-0. Maksimir se skoro srušio od nevjerojatnog usklika razdraganih navijača, a astronauti javljaju da se 'Dinamo, Dinamo' čulo i na mjesecu. A nakon što je Oršić povisio na 2-0, priča se da je probijen i ozonski omotač.

Euforija Dinamovih navijača eruptirala je fantastičnom pobjedom protiv Ferencvaroša. Dinamo je izgledao tako moćno, a to su prepoznali i navijači koji su u velikom broju stigli na Maksimir kako bi podržali svoju momčad u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • cvijo1979 23.08.2019.

    Steta sto nije tako u hnl,,,

  • ćiribu_ćiriba 22.08.2019.

    pa i kad je prazan skoro kaj se ne sruši ali volim ga...

  • radišaklapun 22.08.2019.

    lip pozdrav od Hajdukovca ,prekrasna atmosvera na Maksimiru,sinoć je palo janje na ražnju u čast velike Dinamove pobjede di smo Hajdukovci i Dinamovci skupa drukali za Dinamo,društvo je malo starije i gleda drukčije na sve ovo al jedno je sigurno sritno Dinamo za prolaz u LP pa ćemo potegnuti i do Zagreba,jutros se malo ranije probudija ugasiti žeđ zato lip pozdrav svima, a naše društvo večeras na istom mistu druka za Rijeku iako nema navijača Rijeke al atmosvera će siguro biti za 5 neće biti žrtvenog janjeta na ražnju al da će nešto završiti na gradelama oće siguro danas će pasti dogovor vjerojatno riba,ajmooooo Rijeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare