To je to što me zanima!

Iz Dinama poručili: Ako treba, otvorit ćemo dodatne tribine

Rasprodaju li se sve ulaznice klub će napraviti sve da osigura dodatne kapacitete. Nema bojazni da će netko tko ima želju uživo gledati derbi ostati zakinut za isto
Vidi originalni članak

Za derbi je prodano 16 tisuća ulaznica, ne računajući one s godišnjim ulaznicama i navijače HajdukaU prodaji je još oko tri tisuće ulaznica za tribinu Istok i Sjever dolje, a iako je prvotno rečeno kako je kapacitet Maksimira za ovu utakmicu 22.000 mjesta s obzirom da u prodaju nisu išle ulaznice za Sjever gore i Zapad gore, iz Dinama su se u zadnji trenutak predomislili i čini se kako će ipak otvoriti dodatna mjesta. 

- Dođe li do tog scenarija i rasprodaju li se sve ulaznice klub je napravio i napravit će sve kako bi osigurao dodatne kapacitete tako da nema bojazni da će netko tko ima želju uživo gledati derbi ostati zakinut za isto - piše na Dinamovoj stranici. 

Posljednji je derbi Dinama i Hajduka u svibnju gledalo malo više od 14.000 gledatelja. Bio je to rekordni posjet prošle sezone, a sad će odmah na startu nove sezone taj rekord biti srušen.

U Maksimiru će sutra biti preko 20.000 gledatelja. Navijači Hajduka nakon osam godina iz Splita stižu vlakom. Organiziran je "bili vlak" tako da se na Jugu očekuje preko 2000 Torcidaša. Naravno, neki stižu i u osobnom aranžmanu. 

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Joker 🃏 12.07.2015.

    Moglo bi to završit remijem

  • tmendas 12.07.2015.

    Zamolba i apel navijačima Dinama i Hajduka. Neka današnja utakmica bude uzor u lijepom i sportskom ponašanju navijača na stadionu i ulicama,neka svijet vidi da ima nade za naš nogomet.Navijači, među vama ima i puno roditelja pa budite pozitivni uzor svojoj ali i drugoj djeci.Budite dostojanstveni!

  • dida123 11.07.2015.

    Nije važno koliko će nas biti nego kakvi smo. Hoće li Bagaža, Blesavci, Banda biti glasniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare