To je to što me zanima!

Za njegovo zdravlje se moli kod Dinama: Ben je ključna karika

VRATIO SE Filip kaže da mu ništa ne smeta i nadam se da ne osjeća bol. Vjerujem da će u srijedu dobro odraditi trening, rekao je Ivajlo Petev. Tako je i bilo, Benković bi trebao uskoro u puni pogon...
Vidi originalni članak

Ivajlo Petev može mirno spavati, barem ako je suditi prema zadnjim informacijama iz viceprvaka Dinama.

Talentirani defenzivac Filip Benković vratio se trenažnom procesu nakon što je u subotu protiv Mure morao napustiti teren u prvom poluvremenu nakon što je dobio neugodan udarac.

Igrač koji je silno nedostajao Dinamu u borbi protiv Rijeke minulog proljeća trebao bi ući spreman u novu sezonu kao jedna od ključnih karika.

Nastavio je s pripremama u Murskoj Soboti i trebao bi konkurirati za utakmicu u petak protiv ukrajinske Vorskle.

- Što se tiče Benkovića, pregledi su pokazali da je sve ok. On kaže da mu ništa ne smeta i nadam se da ne osjeća bol. Vjerujem da će u srijedu dobro odraditi trening pa ćemo vidjeti koju će od te dvije utakmice krajem tjedna igrati - rekao je trener Dinama poslije poraza od ruskog Tosna u utorak.

VIDEO

Podsjećamo, popularni Ben prošao je pravu muku s ozljedama.

- Trenirao sam po posebnom programu, odvezao na sobnom biciklu kilometražu od Zagreba preko Vukovara do Dubrovnika, a kad sam konačno sanirao tu ozljedu, želja za što bržim povratkom dovela me do upale tetive - rekao je stasiti stoper u ožujku. 

Čini se da je sada sve u najboljem redu i za njegovo zdravlje se vjerojatno najviše moli u 'modrom' taboru. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 78fernandes 05.07.2017.

    Dinamo ima na svakoj poziciji po dva kvalitetna igraca ali nista to nije uigrano

Komentiraj...
Vidi sve komentare