To je to što me zanima!

Za njih je VAR samo preVARa: 'Barem pogledajte snimku...'

U drugom poluvremenu bile su četiri sporne situacije u kojima u klubu smatraju da im je trebao biti sviran penal. U 60., 83., 86. i 91. minuti - gotovo sve u završnici.
Vidi originalni članak

Rayo Vallecano remizirao je 0-0 s Huescom u 33. kolu španjolske Primere, no u klubu nikako nisu zadovoljni!

Što je i očekivano... Bila je to borba za goli život. Oba kluba nalaze se u zoni ispadanja, a Levante i Villarreal koji su na sigurnom, no s utakmicom manje, bježe Rayu dobrih pet bodova, a Huesci sedam. Domaćin je bio blagi favorit u utakmici, a odigrao je i boljece, no do pobjede ipak nije došao.

A predsjednik kluba Raul Martin Presa za to krivi - suđenje! U drugom poluvremenu bile su četiri sporne situacije u kojima u klubu smatraju da im je trebao biti sviran penal. U 60., 83., 86. i 91. minuti - gotovo sve u završnici...

U prvom i drugom slučaju žrtva je bio de Tomas. Prvi put ga je protivnički igrač Mantovani držao i onemogućio mu normalnu kontrolu lopte, a u drugome ga je Etxeita srušio. U trećem slučaju opet je krvnik bio Etxeita koji je srušio Embarbu bez da je uopće takao loptu, a u četvrtom je došlo do povlačenja. Ono što ljuti Presu je to što sudac VAR nije ni koristio! Samo je u drugoj situaciji navodno video analiza bila korištena, no ni tada sudac sam nije pogledao snimku.

- Stigao sam kući i nakon što sam vidio sve te četiri akcije, od kojih su sve četiri bile penali, mislim da je Rayo teško oštećen - rekao je Presa za Marcu pa nastavio:

- Najmanje što možemo tražiti je da se VAR pogleda!

U klubu se osjećaju kao da je VAR još više doprinio neregularnosti natjecanja te smatraju kako suci subjektivno donose odluke o tome koje i čije prekršaje i slučajeve uopće treba provjeriti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eduardo14 21.04.2019.

    U hokeju na travi, koji je malo poznat, ali ocito puno bolje po tom pitanju razvijen od nogometa(najopularnijeg sporta na svijetu) video provjere postoje vec godinama. Ekipa ima pravo na jednu po poluvremenu, ako se pokaze da je ekipa pogrijesila, gube potvrdu, ako su u pravu zadrzavaju ju. Nogomet je postao sprdacina od sporta i takav sport na ciji ishod izravno utjecu suci je objektivno los.

  • mestar 21.04.2019.

    Tehnologija je dobra samo onoliko kolko oni kojom s njom upravljaju. Mogu samo zamislit kako ce to bit kod nas kad je tako u spnjolskoj, champ ligi, svijetskom itd

  • Dame Dolla 21.04.2019.

    Zašto sudac ne gleda var? Šta rade oni panjevi u var sobi? Zašto mu ne daju nekakvu sugestiju? Nisam gledao utakmicu ali 4 situacije da se dogode su zaista sumnjive i gotovo je nemoguće da bar jedna od njih nije za penal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare