To je to što me zanima!

Za Oscara: Pogledajte nokaut kojem se smije cijela dvorana

Nekadašnji UFC borac Kimbo Slice slavio je u četvrtom profesionalnom boksačkom meču zaredom. Srušio je Briana Greenea u nevjerojatnom scenariju u četvrtoj rundi
Vidi originalni članak

Kimbo Slice, pravog imena Kevin Ferguson, nekoć se borio u UFC-u. Odradio je svoj četvrti profesionalni boksački meč u karijeri i ostvario četvrtu pobjedu. Nokautom je pobijedio Briana Greenea i to kao u filmu "Rocky".

- Ma ovo je presmiješno. Pa koga bi tim udarcem srušio? Strašno! - rekao je navijač iz prvih redova. 

Green je vodio sve do 4. runde. Bio je puno brži o Kimba i ništa nije upućivalo da bi mogao izgubiti borbu. No onda slijedi nevjerojatan preokret. Samo tri sekunde prije kraja runde Kimbo kreće u seriju i ruši svog protivnika. 

Na snimci (3:55) taj nokaut ne izgleda previše uvjerljivo. No prosudite sami.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • bonecrusher 30.03.2012.

    Ne znam kaj je tu smiješno. Čisti nokaut. Nije bio jedan udarac, nego 3 - Serija i na kraju odličan lijevi aperkat koji bi svakog srušio. Jednostavno čovjeku je točno sjeo udarac tamo gdje treba - po meni tu nema nikaj sumnjivog, jer u protivnom Green ne bi onako snažno udarao 4 runde Kimba - jer je i Kimbo dobio dosta snažnih i preciznih udaraca....stvarno ne kužim kaj je tu smiješno....

  • icky 27.03.2012.

    to je umor...oni su se pošamarali, vidi se...a 2 teškaša kad se umore onda tu bude svakakvih udaraca. kad si umoran dovoljno je da te neko pipne i padaš.

  • ping-pong 27.03.2012.

    Kao 1) zašto sam morao pogledati "cijeli meć za 10 sec, a kao 2) možda i nije gluma, laklo,lako, da ga je nokautirao. Kod staklenih brada i najlakši aperkat, kroše ili direkt šalju dole!

Komentiraj...
Vidi sve komentare