To je to što me zanima!

Za povijest: Matea Jelić dobila je zlato u rimskom koloseumu!

Svaka čast Zamišljala sam kako je ovdje bllo kad bi se okupilo 50.000 gledatelja, rekla je Matea Jelić (21) uzevši zlato na Grand Prixu u taekwondou
Vidi originalni članak

Na mjestu gdje su Rimljani uživali u u okrutnim zabavama gladijatorskih borbi, trkama dvokolicama i lovu na životinje, Hrvatica iz Knina podigla je visoko ruke. Sa zlatom oko vrata.

Pet od pet. Tako je izgledala Matea na Grand Prixu u Rimu. Pet mečeva, pet pobjeda. Na putu do zlata padale su Ukrajinka, Jordanka, Amerikanka, Francuskinja i na kraju Korejka. Da stvar bude bolja, svečana dodjela medalja organizirana je u rimskom Koloseumu!

- Bila mi je velika čast jer sam bila s najboljim sportašima svijeta u taekwondou, s nekima koje sam, kao mala, smatrala idolima. Taj trenutak pamtit ću cijeli život - rekla je Matea.

Bio je to zaista trenutak za pamćenje jer je Matea postala prva hrvatska sportašica koja je podigla zlato u Koloseumu, mjestu u kojem je tijekom “Igara” znalo biti ubijeno 500 gladijatora i 1100 životinja u jednom danu.

- Stajavši u Koloseumu osjetila sam da sam dio bogate povijesti. Pomislila sam kako je ovdje bilo kad bi se okupilo 50.000 gledatelja - kaže Matea, koja je napravila još jedan korak prema OI-ju i Tokiju. Bravo, Matea...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hadred18 11.06.2019.

    Trebalo vam je samo 3 dana da objavite vijest.

  • mihaela1000 11.06.2019.

    Bravo,svaka čast

  • afrika 11.06.2019.

    Bravo. A novinaru , nije dobila več je osvojila zlato. Molim da se poštuju dostignuća hrvatskih sportaša i kada se piše o njima, hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare