To je to što me zanima!

Za Sandru Paović trčao i gradonačelnik Milan Bandić

Oko 500 ljudi kupilo je majicu za 40 kuna i trčalo oko jarunskog jezera. Za našu stolnotenisačicu trčao je i zagrebački gradonačelnik Bandić
Vidi originalni članak

Masovnu utrku na zagrebačkom Jarunu u sklopu akcije “Sandra, ti to možeš” trčali su i poznati, a sudjelovao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je po prekrasnom vremenu odradio cijeli krug oko jezera. U popodnevnim satima održao se i veliki stolnoteniski turnir za mlađe uzraste, a veliku akciju “Sandra, ti to možeš” upotpunili su i malonogometaši, koji su u Domu odbojke na Savi odigrali tri revijalne utakmice. Igrale su Humane zvijezde protiv momčadi Hrvatskih olimpijaca, momčad 24sata suprostavila se Akademiji Silvija Marića, a program su zatvorile legende Dinama i Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gremljin 13.04.2009.

    lijepo je to..taj majmun je zbilja svugdje samo ne tamo gdje mu je mjesto, tj. u uredu gradonačelnika. pa normalno, tako ima izliku da nikad ne zna tko krade, što krade i koliko je pokrao...a sve se krade za njega i njegov džep! TO MI ZNAMO ! na kraju svega, da li bandić uopće zna tko je SANDRA PAOVIĆ ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare