To je to što me zanima!

'Za šest mjeseci Gavranovića dobili smo 4,5 godine Pavičića'

Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke, rekao je direktor Rijeke
Vidi originalni članak

Mario Gavranović od prvog dana prijelaznog roka igrač je Dinama, danas se već pojavio na pripremama 'modrih', a hrvatski doprvak će ga u petak u 15 sati i službeno predstaviti javnosti. Njegov transfer u redove izravnog konkurenta za naslov komentirao je i direktor Rijeke Srećko Juričić.

POTPISUJE NA 3 GODINE Prvi dan priprema: Gavranović na treningu Dinama u četvrtak

- Dinamo je još ljetos htio dovesti Gavranovića, a nama u tom trenutku to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, posebno zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla niti jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama - rekao je Juričić za službenu stranicu Rijeke te dodao kako je transfer u Dinamo zapravo dobar posao za Rijeku:

- Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao bez odštete potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ojhrvatskamati 04.01.2018.

    Pavicic, capan, đurasek,,, 3 mlada perspektivna igraca... Dobar posao

  • Chelsea23_1 04.01.2018.

    Nevezano za ovu temu sta je s istrom kako se drze vidim niko nepise,???

  • Tarsatica 04.01.2018.

    Na pripreme s Rijekom trebao bi mladi igrač Dinama II Neven Đurasek, a iz Dinamu bliske Lokomotive trebao bi stići Luka Capan, 22-godišnji defenzivac sa sedam nastupa u mladoj reprezentaciji Hrvatske, javlja Novi list.

Komentiraj...
Vidi sve komentare