To je to što me zanima!

'Za takve kao Mamić ne treba biti mjesta u hrv. nogometu'

Nije se umorio od borbe da dokaže da je on u pravu, te kaže da nikad nije spremniji i angažiraniji...
Vidi originalni članak

Igor Štimac neće odustati od toga da dokaže da je izborna skupština HNS-a na kojoj se birao predsjednik, nelegitimna. Ipak...

- Proteći će još neko vrijeme dok se ne utvrdi stvarno stanje i ne dogode pravne posljedice, trebat će mjesec, možda mjesec i pol dana - kaže Štimac, a prenosi Večernji list, te dodaje:

- Svi smo, cjeokupna javnost, svjesni da sam na skupštini razotkrio sve ono što je ustroj u HNS-u, tko je tko u hrvatskom nogometu.

Sa Zdravkom Mamićem posebno će se obračunati, ali prije toga želi da policija učini svoj dio posla.

- Maske su pale, pali su zastori. I ovaj posljednji inident u Maksimiru jasno pokazuje za koga treba biti mjesta u hrvatskom nogometu. A za koga više ne bi trebalo biti mjesta - zaključio je Štimac koji svoju pravnu bitku nastavlja nakon blagdanskog odmora u Metkoviću. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • drago - ante 28.12.2010.

    Nije brend Šuker već jad I tuga Hrvatske .Nije on igra za Hrvatsku Besplatno ,Već je taj škrtac dobro naplatio. Izgleda se dobro snaša u njemačkoj sa braćom Šapina , a nije bio ni loš sa pokojnim Pok...Štimac svaka ti čast rasturi tu bagru.

  • mj5 27.12.2010.

    vi koji uspoređujete Štimca i Šukera ste smiješni...Štimac nije uspio u ničemu u postigračkoj karijeri a svega se hvatao...a da lijepo govori to je istina, ali lijepo je i Sanader govorio...a Šuker je doista svjetski brend Hrvatske i treba mu dati šansu iako je očito da je neiskusan...ali ime Šuker definitivno više vrijedi od imena Štimac

  • morales56 27.12.2010.

    predsjednik hrvatskog nogometnog saveza treba biti Goran Vlaović bez glasanja (predloženo usvojeno) kakvi šukeri jel vam nije dosta tog prezimena ajd dobro jedan je ošo, sad će ovaj drugi doć ma kak ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare