To je to što me zanima!

Za talentiranog Pastorea Barca spremila 40 mil. €

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zvijezda Palerma uskoro bi mogla zaigrati u Primeri. Katalonski klub za njega je pripremio 40 milijuna eura, piše talijanski Gazzette dello Sport
Vidi originalni članak

Želimo ga zadržati u klubu. Već smo odbili ponudu madridskog Reala od 25 milijuna eura, govori predsjednik Palerma Maurizio Zamparini o Javieru Pastoreu, jednom od najboljih mladih veznjaka u Seriji A.
No Pastoreo (21) i dalje ima ponuda sa svih strana. Bogati klubovi ne odustaju, a sada je Barcelona za njega spremila 40 milijuna eura i želi ga dovesti u sljedećem prijelaznom roku, piše talijanski Gazzette dello Sport.
- Javier je fenomen. On je rođen za nogometaša. Ako mu stavite loptu u noge, vidjet ćete čaroliju. To se ne može naučiti. Pastore je pravi talent - pun je hvale za svog igrača Zamparini.
Ugovor s talijanskim prvoligašem potpisao je do ljeta 2014., no pitanje hoće li moći odoljeti ovakvim ponudama. 'El Flaco', kako ga zovu, nedavno je izjavio da bi volio zaigrati s Leom Messijem.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • boyfromkc 05.10.2010.

    kolkima je taj provukel kroz noge :D

  • andrija_1 05.10.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • nogometas05 05.10.2010.

    Jednu stvar nikako ne kuzim,zasto ovako mladi a super talantirani igraci odlaze u klubove u kojima ima jos 5 podjednako dobrih igraca poput njega...ja sam za da se ode u neki jak ali ne extra klub,odigra jos sezona-2 i onda pomete konkurencija u extra jakom klubu,tj kad se skroz stasa,i kad prirodnom rošadom neki iz Barce,Reala,Chelsea npr.odu iz kluba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare