To je to što me zanima!

Za uspomenu navijačima: Pele prodaje lopte, svoje trofeje...

Trostruki osvajač svjetskog prvenstva dio kolekcije ponudit će na aukciji koja će se od 7. do 9. lipnja održati u Londonu. Na aukciji će se naći mnogo vrijednih stvari
Vidi originalni članak

Došlo je vrijeme da vjernim navijačima i kolekcionarima omogućim posjedovanje dijela moje nogometne povijesti. Neka moju priču uz moje osobne stvari podjele sa svojom djecom i idućim generacijama, kaže Pele (75), koji će prodati više od 2000 predmeta iz vlastite kolekcije.

Trostruki osvajač svjetskog prvenstva dio vlastite kolekcije ponudit će na aukciji koja će se od 7. do 9. lipnja održati u Londonu. Na aukciji će se naći iznimno mnogo vrijednih stvari.

Ne mislimo pritom samo na financijski dio kolača. Među predmetima su brazilski dres s brojem 10 koji je Pele nosio između 1970. i 1971., lopta kojom je zabio tisućiti gol u karijeri, ali i replika trofeja Julesa Rimeta.

Pele ju je zaradio osvajanjem trećeg naslova svjetskog prvaka 1970. Procjenjuje se da bi na aukciji mogla postići cijenu od četiri milijuna kuna.

Legendarni Brazilac prodat će i prsten koji je dobio za osvajanje američkog nogometnog prvenstva 1977. s New York Cosmosom.

- Dio prihoda od prodaje namijenjen je za dječju bolnicu Pequeno Principe u Curitibi - rekao je Pele

Idi na 24sata

Komentari 7

  • leolee11 12.03.2016.

    hm tu nesto smrdi, mozda je zafalilo love pa napraqvio dobar marketniski trik sa navijacima i dobrotvornim svrhama

  • Dominion_1 12.03.2016.

    A koji će mu lopta i trophy ...treba ih dzabe podijelit

  • boky89 12.03.2016.

    Nogometni kralj....Samo je jedan bolji od njega Veliki Armando Diego Maradona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare