To je to što me zanima!

Zabijao za Hajduk u Europi, sad prešao u hrvatskog petoligaša: 'Još će i Romano pisati o nama'

Dinko Trebotić iznenadio je odabirom kluba. Potpisao je za Ravnice, klub koji igra 4. ligu Središte Zagreb (peti rang natjecanja)
Vidi originalni članak

Dinko Trebotić (33) bio je svojevremeno ponajveći talent Hajduka. Za "bile" je odigrao 37 utakmica uz tri gola i dvije asistencije. Jedan od njih zabio je u Europskoj ligi, u prvom pretkolu protiv Skonta 2012. na Poljudu.

Bio je i član hrvatske U-21 reprezentacije. Hajduk je napustio u kolovozu 2012. te je preselio u Lokomotivu. Promijenio je niz klubova i država. Bio je u Mađarskoj, Izraelu, Norveškoj, Slaven Belupu, Bjelorusiji, BiH, Španjolskoj i Rumunjskoj...

Prije nekoliko dana raskinuo je ugovor s rumunjskim drugoligašem Buzauom te se nakon pet i pol godina vratio u Hrvatsku. Iznenadio je odabirom kluba. Potpisao je za Ravnice, klub koji igra 4. ligu Središte Zagreb (peti rang natjecanja).

"Još malo će nam i Fabrizio Romano najavljivati nova pojačanja", našalili su se iz Ravnica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jasarevic alija 12.03.2024.

    HAJDUK I HRVATSKA IZNAD SVEGASMRDINAMO BIZIIIIII CA

  • magare u bilom 11.03.2024.

    po godinama i iskustvu zreo za povratak u staro stado. ne mora ni igrati, vec samo pricati mladjima od sebe kako je to zabiti u kvalama za europa ligu

  • pipolino 11.03.2024.

    Interesantno je kako svi spličani i spličanke obožavaju svoj grad, ali nitko ne želi tamo živjeti, već se svi sele u mrski im Zagreb.Od Ivaniševića, preko Severine i Carevića do toga Trebotića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare