To je to što me zanima!

Zabio i asistirao, ali nije bitno: Pariz izviždao Kyliana Mbappéa

Mbappe je u 25. zabio za 2-0, a u 86. asistirao Sarabiji za 4-2. Ipak, dobio je salve zvižduke Parka Prinčeva! Razlog? Još uvijek oteže s produljenjem ugovora
Vidi originalni članak

U drugom kolu francuskog Championnata PSG je na Parku Prinčeva pobijedio Strasbourg s 4-2 bez pomoći Neymara i Messija koji još nisu u natjecateljskoj formi.

NOVA POBJEDA Messi u društvu Neymara na tribini ispratio pobjedu PSG-a

No, tu je bio Kylian Mbappé pa se gostima svejedno nije 'dobro pisalo'. Mbappé je u 25. zabio za 2-0, a u 86. je asistirao Sarabiji za 4-2. Ipak, dobio je salve zvižduke Parka Prinčeva! Razlog? Još uvijek oteže s produljenjem ugovora.

Njemu, naime, aktualni ugovor ističe krajem ove sezone pa će tako sljedećeg ljeta potpuno besplatno otići iz kluba. A to si Nasser Al-Khelaifi ne želi dopustiti. Ipak je za njega prije tri godina iskeširao 145 milijuna eura Monacu.

MAJKO MILA Totalna ludnica: Messijev dres rasprodan, zarada 40 mil. eura!

I dok još Messi nije došao, pisalo se o njegovom odlasku u Real Madrid što sad više uopće ne izgleda kao bezazlena mogućnost. Možda mu smeta što više neće biti prvo ili drugo ime momčadi. Znate kako se kaže: "Mala bara, puno krokodila".

Idi na 24sata

Komentari 72

  • BRestart koalicija 15.08.2021.

    auto gol u 25. min. pripisujete ovom osrednjem igraču?!?!

  • jale 1950 15.08.2021.

    Daleko je on od mesija i ronalda,nevirujen da ce ih ikad presisat...

  • Palmanova 15.08.2021.

    ovaj Psg mi postaje toliko odvratan.da bogda nista ne nikad ne osvojili

Komentiraj...
Vidi sve komentare