Sport

Komentari 72

Zabio i asistirao, ali nije bitno: Pariz izviždao Kyliana Mbappéa

Zabio i asistirao, ali nije bitno: Pariz izviždao Kyliana Mbappéa

Mbappe je u 25. zabio za 2-0, a u 86. asistirao Sarabiji za 4-2. Ipak, dobio je salve zvižduke Parka Prinčeva! Razlog? Još uvijek oteže s produljenjem ugovora

U drugom kolu francuskog Championnata PSG je na Parku Prinčeva pobijedio Strasbourg s 4-2 bez pomoći Neymara i Messija koji još nisu u natjecateljskoj formi.

No, tu je bio Kylian Mbappé pa se gostima svejedno nije 'dobro pisalo'. Mbappé je u 25. zabio za 2-0, a u 86. je asistirao Sarabiji za 4-2. Ipak, dobio je salve zvižduke Parka Prinčeva! Razlog? Još uvijek oteže s produljenjem ugovora.

Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg

Njemu, naime, aktualni ugovor ističe krajem ove sezone pa će tako sljedećeg ljeta potpuno besplatno otići iz kluba. A to si Nasser Al-Khelaifi ne želi dopustiti. Ipak je za njega prije tri godina iskeširao 145 milijuna eura Monacu.

I dok još Messi nije došao, pisalo se o njegovom odlasku u Real Madrid što sad više uopće ne izgleda kao bezazlena mogućnost. Možda mu smeta što više neće biti prvo ili drugo ime momčadi. Znate kako se kaže: "Mala bara, puno krokodila".

Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg

Najčitaniji članci