To je to što me zanima!

Zabio je 105 u jednoj utakmici: Cibona dovela legendu Bronxa

U srednjoj školi Fishera smatrali su velikim talentom, dominirao je protiv Mayoa i Jenningsa, a glasina kaže da je na jednoj utakmici postavio rekord sa 105 koševa
Vidi originalni članak

Nakon Larryja Ayusa, još jedna košarkaška legenda Bronxa završila je u Ciboni. Corey Fisher (185, 27) iza sebe ima i nastupe za reprezentaciju SAD-a, s kojom je 2009. godine osvojio broncu na ljetnoj Univerzijadi u Beogradu, tada još kao student. 

Dvije godine poslije završio je ugledno sveučilište Villanova, ali nije bio draftiran za NBA ligu, pa je otišao zarađivati preko bare, prvo u tursku Antalyu, pa u španjolski Joventut, gdje se može pohvaliti s prosjekom od 14 koševa po utakmici u najjačem europskom prvenstvu, što mu je donijelo unosan transfer u ruski Enisej Krasnojarsk. Prošlu sezonu odradio je u obećanoj zemlji za američke razigravače koji vole šutirati, u Fujianu u Kini.

U srednjoj školi smatrali su ga velikim talentom, dominirao je protiv NBA bekova poput OJ Mayoa i Brandona Jenningsa, a glasina kaže da je na jednoj utakmici ljetne poluprofesionalne lige postavio rekord sa 105 koševa na utakmici. Bilo je to 2010. godine, pa je nevjerojatno da ne postoji baš nikakav videozapis s tog događaja, što samo daje težinu tome da se radi tek o glasini. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crocop79 28.07.2015.

    hahaha poruka na Twitteru...google translate u svom sjaju..

  • ssssssseeeeeeeeennnnnnniiiiiiii 28.07.2015.

    ma treba ima amer kad jedva da imaju sam jednog dobrog playa

  • baranda 28.07.2015.

    Fenomenalan scorer , dečko je dosta iznad ABA ligaškog nivoa , u svim momčadima u kojima je igrao je bio lider , počevši od Antalye gdje je imao 17 koševa u prosjeku pa preko Badalone gdje je ubijao u ACB ligi sa 14 koševa u prosjeku.U Rusiji u VTB ligi je opet na 17 koševa.Pretprošle sezone se Crvena Zvezda zanimala za njega , no bio im je preskup.Uglavnom Cibona je dobila igrača koji radi itekakvu razliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare