To je to što me zanima!

Zabio je dva gola, otišao kući i zaspao. Više se nije probudio...

Rukometaš makedonskog prvoligaša Butela Marko Božinovski (20) umro je u svom domu dan u Skoplju dan nakon utakmice protiv Eurofarma 2. Bio je reprezentativac, a sumnjaju na srčani udar
Vidi originalni članak

Svega pet dana nakon što je makedonski rukomet u crno zavila tragična smrt reprezentativca Nikole Danilovskog u 25. godini u Ohridskom jezeru, dogodila se nova tragedija.

Mladi rukometaš skopskog prvoligaša Butela Marko Božinovski (20) preminuo je dan nakon pobjede u zadnjoj prvenstvenoj utakmici nad drugom momčadi Eurofarm Pelistera (29-28) u kojoj je zabio dva gola.

NIKOLA DANILOVSKI (24) Tragedija u Makedoniji: U jezeru pronašli beživotno tijelo rukometnog reprezentativca

Umro je od zastoja srca u snu u svom domu, javljaju makedonski mediji.

Radi se o bivšem mladom reprezentativcu Sjeverne Makedonije koji je ponikao u Metalurgu. Za poznati je klub igrao u drugoj momčadi, a u Butel je došao prije tri godine. Bio je lijevo krilo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.06.2021.

    Vjerojatno je netko nesto propustio mada ne zelim prebacivati to na doktore jer rekli su da je sve ok i sa Eriksena pa je nesto bilo.

  • Leon Black 03.06.2021.

    Obzirom da je ovakvih slučajeva sve više (iznenadih smrti prilično mladih i zdravih ljudi, često sportaša), jedna od osnovnih informacija u članku bi trebala biti je li pokojnik cijepljen ovim "novokomponiranim" cjepivom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare