Sport

Komentari 4

Tragedija u Makedoniji: U jezeru pronašli beživotno tijelo rukometnog reprezentativca

Tragedija u Makedoniji: U jezeru pronašli beživotno tijelo rukometnog reprezentativca

Užasna vijest... Ni mi zasad ne znamo puno više osim toga da su njegovo tijelo našli u jezeru. Nije bio ni na jučerašnjem treningu i odmah smo digli frku, kazao nam je hrvatski rukometaš Denis Tot

Strašna tragedija zavila je u crno makedonski rukomet. Golman Ohrida i makedonski reprezentativac Nikola Danilovski preminuo je u 25. godini života pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Policija je njegovo beživotno tijelo pronašla u jezeru Ohrid, u turističkom naselju Lagadin. Obitelj je njegov nestanak prijavila u petak u 21 sat, a uz policiju i službe, tražili su ga i prijatelji te suigrači iz Ohrida. Nadali su se da će ga pronaći, ali nažalost, sve je završilo tragično. 

U Ohridu igra hrvatski rukometaš Denis Tot. I on je, kao i njegovi suigrači, i dalje u šoku i ne zna što se točno dogodilo. 

- Užasna vijest... Ni mi zasad ne znamo puno više osim toga da su njegovo tijelo našli u jezeru. Nije bio ni na jučerašnjem treningu i odmah smo digli frku. Nažalost, jutros smo doznali najgoru vijest. Živjeli smo u istoj  zgradi i mogu samo reći da nije ovo zaslužio - kazao nam je hrvatski rukometaš.

Utakmica makedonske lige između Ohrida i Struga trebala se igrati danas, ali je odgođena zbog ove tragedije.

Danilovski (24) je posljednjih nekoliko godina bio povremeni član makedonske reprezentacije, a na SP-u u Egiptu bio je treći golman. Karijeru je započeo u Metalurgu, nastavio u Pelisteru, a 2019. godine otišao je u Ohrid.

Nažalost, to mu je bio posljednji klub u karijeri, a njegova smrt je potresla makedonski rukomet.

 

Najčitaniji članci