To je to što me zanima!

Zabio Manchester Unitedu pa se vratio u školu pisati ispit...

Trebao sam danas biti u školi. Bit ću sutra kako bih nadoknadio slobodan dan i pisat ću ispit iz psihologije, iako mislim da večeras neću moći zaspati, rekao je Luke Matheson, strijelac iz Teatra snova...
Vidi originalni članak

Manchester United se u srijedu provukao u 4. kolo Carabao Cupa izvođenjem jedanaesteraca protiv trećeligaša Rochdalea 5-3. Nakon 90 minuta igre bilo je 1-1 zahvaljujući "crvenom vragu" Masonu Greenwoodu te Lukeu Mathesonu (16), igraču gostujuće momčadi i srednjoškolcu. 

Desni bek kluba iz donje polovice treće lige u srijedu je utrpao loptu u mrežu nogometnog velikana ispunivši jedan san baš u Teatru snova, a zatim se ujutro zaputio u školu gdje ga je čekao ispit iz psihologije. 

OPET PIŠU ENGLEZI Mandžo, mi te želimo! United i Solskjaer 'lete' po Mandžukića

On je zavukao loptu iza leđa Sergija Romera za izjednačenje protiv Manchester Uniteda, ali je njegova momčad na kraju susret ipak izgubila. Nakon utakmice Luke je prokomentirao: 

- Trebao sam danas biti u školi. Bit ću sutra kako bih nadoknadio slobodan dan i pisat ću ispit iz psihologije, iako mislim da večeras neću moći zaspati - uzbuđeno je izgovorio pa dodao:

- Volim učiti, a škola i klub me podržavaju. U nogometu nema garancije jer ne znaš što se može dogoditi. Možeš biti najbolji igrač na svijetu, ali sve je moguće i zato želim imati rezervni plan - kaže mladi strijelac s Old Trafforda.

Inače, Matheson je pozvan u englesku U-17 reprezentaciju, a navodno su oko na njega bacili i  Liverpool i Manchester United.

'ČISTILIŠTE' Poruka Nenada Bjelice Gojaku, Hajroviću...: 'Više niste sigurni'

UEFA POTVRDILA Finale Lige prvaka do 2023. ide u Rusiju, Njemačku i Englesku

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DominikLivakovic1 26.09.2019.

    "pa se vratio u školu pisati ispit". Isti naslov je bio za Rashforda. Sjećam se kao da je jučer bilo.

  • MateCro 26.09.2019.

    Nije napravio ništa posebno, ali je lijepo stisnuo loptu.

  • juniorx1 26.09.2019.

    Taj isti Rochdale je prije dva tjedna izgubio doma od Cityeve u21 momcadi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare