Obavijesti

Sport

Komentari 54

Mandžo, mi te želimo! United i Solskjaer 'lete' po Mandžukića

Mandžo, mi te želimo! United i Solskjaer 'lete' po Mandžukića
1

Mario Mandžukić odbio je prijeći u Manchester United na ljeto jer se htio boriti za prvi sastav u Juveu. Prošla su dva mjeseca, ali Mandže nema ni na mapi, međutim, United ga sad želi dovesti u zimskom prijelaznom roku

VIDEO

Već duže vrijeme se zna da je epizoda Marija Mandžukića (33) u Juventusu praktički gotova. Maurizio Sarri ga je prikovao za klupu, nema nijedan službeni nastup, a nije ga ni prijavio za utakmice Lige prvaka. To je bio jasan znak bivšem hrvatskom reprezentativcu da se da u potragu za novim klubom. Manchester United želio ga je dovesti već na ljeto, no uporni i srčani Mario, kakav je, htio je ostati, boriti se i pokazati Sarriju da zadlužuje ostanak u Juveu.

Pokretanje videa...

00:59

No talijanski trener ga je totalno prekrižio i napadač je shvatio kako je vrijeme za odlazak. Bio je na korak od odlaska u Katar, no užasni uvjeti travnjaka i komplikacije u pregovorima oko odštete stopirali su transfer...

Super Mario vratio se u Torino i na treninzima se pokušava izboriti za prvu postavu, a iz Engleske stižu informacije kako ga United definitivno želi dovesti u zimskom prijelaznom roku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Crvenim vragovima' ne ide ove sezone, u Premier ligi imaju dvije pobjede, dva remija i dva poraza. To je upalilo alarm u svlačionici na Old Traffordu i Ole Gunnar Solskjaer je krenuo po ubojitog napadača koji će mu pomoći jer United jako teško dolazi do golova. Neophodno im treba uporni napadač koji će podignuti agresivnost i srčanost momčadi.

Kako piše Independent, norveški stručnjak je čelnicima kluba rekao kako mu treba pojačanje u napadu obzirom na to da je ostao samo na Rashfordu i Martialu koji baš nisu na razini ove sezone, a Lukaku i Sanchez otišli su na ljeto. Glavne mete su Mario Mandžukić i Ousmane Dembele, no francuski nogometaš je puno skuplja opcija obzirom na to da Barca za njega traži 100 milijuna eura.

Mandžo bi tako ipak mogao preseliti u novi klub, no morat će strpljivo čekati tri mjeseca i zimski prijelazni rok. Pitanje je svakako i u kakvoj će formi biti tada, no sa svojom borbenošću osvojio je Solskjaera koji se 'zaljubio u njega' i želi ga pod hitno dovesti.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa...

02:58

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu