To je to što me zanima!

Zabio nakon sedam mjeseci pa se na terenu slomio od plača

Vinicius je golom barem privremeno ugasio kritike i zvižduke koji su stizali na njegov račun zbog višemjesečnog posta. Posljednji je put zabio još u veljači Alavesu
Vidi originalni članak

Igrala se 36. minuta, Real je tražio gol kojim bi odahnuo prije odlaska na predah, Toni Kroos dodao je Viniciusu Junioru, a on s 18 metara odapeo i briljantno pogodio suprotni ugao Osasunina gola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Santiago Bernabeu je odahnuo, a mladi Brazilac slomio se od - plača. 

- Bila je ovo teško razdoblje za mene - rekao je nakon utakmice koju je drugim golom zapečatio njegov sunarodnjak Rodrygo u svom debiju na Bernabeuu.

REAL - OSASUNA 2-0 Mladost Reala sredila Osasunu, Modrić je pozirao s nagradom...

- Suze su bile olakšanje zbog povratka u momčad. Nema boljeg osjećaja nego odigrati dobro i zabiti prije derbija.

Derbi je u subotu, El Madrileno, a Vinicius je ovim golom barem privremeno ugasio kritike i zvižduke koji su stizali na njegov račun zbog višemjesečnog posta. Posljednji je put zabio još u veljači Alavesu. 

- Imali su pravo zviždati mi jer nisam igrao dobro - priznao je i sam.

Momku od 19 godina definitivno takvo što nije bilo lako podnijeti. Zato mu je ovaj gol bio toliko potreban.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zvona1111 26.09.2019.

    Manje će pišati

  • NIKE 26.09.2019.

    To je dečko od 18 godina, a na njegovu je grbaču stavljeno takvo očekivanje odnosno psihički pritisak koji rezultira ovakvim plačem. De samo zamislite da vi svakoga dana čitate o sebi da ste novi Ronaldo, da morate redovito biti odlični, sa hrpom brutalne statistike, mislim ono, to mi normalno laici ne shvaćamo. Isti tretman će doživljavati Fati u Barceloni, Bojan Krkić je pukao kao kokica od sve te silne medijske hajke, a prežive talenti koji imaju j**eni motiv iz adolescencije npr Leo Messi ili Ronaldo. Tako da je sve ovo normalno i zdravo sa psihičke strane, a mladom Vinicisusu želim jako puno volje i motivacije.

  • Roberto Barcello 26.09.2019.

    Jel opet rigao dok je plakao,stvarno je neki plačljivac

Komentiraj...
Vidi sve komentare