To je to što me zanima!

Zabio Vrsaljko: Dinamo lako dobio 7. momčad slovačke lige

'Modri' su pobijedili Ružomberok, sedmu momčadi slovačke lige, s 2-0. Oba gola pala su u drugom poluvremenu. Prvi je zabio Vrsaljko, a drugi je bio autogol
Vidi originalni članak

Dinamo je na pripremama u Mariboru odigrao pripremnu utakmicu protiv Ružomberoka, sedme momčadi slovačke lige. 'Modri' su u mjestu Limbuš pred 50-ak gledatelja pobijedili 2-0, a oba gola pala su u drugom poluvremenu. Prvi je zabio Vrsaljko, a drugi je bio autogol.

U prvom poluvremenu je zagrebačka momčad dominirala, a promašili su dvije dobre prilike. Po jednu Ivan Krstanović i Fatos Beqiraj, napadači se nisu proslavili. U 47. minuti je precizan bio Vrsaljko nakon gužve u kaznenom prostoru. Konačni rezultat postavio je 10 minuta kasnije Kostelny, branič Ružomberoka, koji je zabio autogol glavom nakon centaršuta Milana Badelja.

Nije iznenađenje da su 'modri' mrežu sačuvali netaknutom jer je Ružomberok u završenoj sezoni slovačke lige imao najslabiji napad, a u 90 minuta su stvorili jednu jedinu priliku.

Nakon sat vremena igre Kruno Jurčić je u igru gurnuo cijelu drugu postavu, a kapetansku vrpcu je od Badelja uzeo Tomečak.

Za utakmicu nisu konkurirali ozlijeđeni Bišćan, Kramarić i Barbarić.

Tonel se ozlijedio

U 54. minuti je, nakon naizgled lakšeg starta, ostao ležati Tonel. Portugalac se uhvatio za zglob i odmah napustio teren. Još se ne zna težina ozljede, piše ne Dinamovoj službenoj stranici.

Sastav:

Kelava (od 60. Lončarić), Vrsaljko (od 60. Tomečak), Tonel (od 54. Ademi), Cufre (od 60. Vida), Ibanez (od 60. Palić), Leko (od 60. Calello), Badelj (od 60. Chago), Alispahić (od 60. Šitum), Sammir (od 46. Kovačić), Beqiraj (od 60. Sylvestr), Krstanović (od 60. Rukavina) 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lukša10 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Jadranka u srcu 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • dadam541 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare