To je to što me zanima!

Zaboravljeni hrvatski topnik zabio sedam golova Barceloni za pravu senzaciju u Portugalu

Zabiti sedam golova prvaku Europe nije mala stvar jer vrijedilo je i neočekivanog boda, a Slišković je to napravio drugi put zaredom. Prošli tjedan sedam je zabio u Kielcu. Dobro za znati. Sedam je zabio i Duvnjak, Štrlek pet...
Vidi originalni članak

Kad već Zagrebu nikako ne ide u Ligi prvaka, ide našim rukometašima u ostatku klubova. Domagoj Duvnjak s kapetanskih sedam golova predvodio je Kiel u Skoplju kod Vardara do 29-26. Nijemci su opet bili bez izoliranih Sagosena i Weinholda, ali u zadnjih 20 minuta su pojačali tempo koji Makedonci nisu mogli ispratiti. Kod njih je tri zabio Gadža, jedan Kuduz.

Igor Karačić zabio je tri gola u 200. utakmici Kielca u Ligi prvaka koju je začinio derbi-pobjedom nad PSG-om 38-33, a zadnji Karačićev gol bio je "jubilarac"; 6000. gol poljskog prvaka u natjecanju u kojem s pet pobjeda i porazom predvodi svoju skupinu.

Drugog dana dogodile su se dva velika iznenađenja. Dinamo je u Bukureštu nokautirao Veszprem s 31-29 (pet golova Štrleka), dok se još veće, prava senzacija, dogodila u Portu gdje su domaćini uzeli bod Barceloni koja se i dalje pati čekajući povratak Cindrića. Zapravo, bolje bi bilo reći da su gosti uzeli bod jer Porto je vodio i +7 u drugom dijelu da bi Barca pred kraj čak i povela pa je na kraju ispalo najpoštenijih 33-33.

Veseli nova vrhunska utakmica Ivana Sliškovića, zabiti sedam golova prvaku Europe nije mala stvar, a Slija je to napravio drugi put zaredom. Prošli tjedan sedam je zabio u Kielcu. Dobro za znati.

Dobro je za znati i da ima netko lošiji od Zagreba, Meškov je i dalje bez boda, Elverum se osladio bodovima u Brestu (30-27) i već praktički prošao dalje pa će se Zagreb boriti s Vardarom i Meškovim za šesto mjesto. Nije pomoglo ni 13 obrana Pešića.

Flensburg je uz 21 gol u drugom poluvremenu došao do 34-27 protiv Motora (dva gola Šebetića) i uopće prve pobjede u Ligi prvaka. Da, i to se može dogoditi Nijemcima....

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ludnapola 29.10.2021.

    volim svaku vrstu sporta, ali kad nema novaca, nema ni glazbe...toliko...

  • Rakinator 29.10.2021.

    Veseli to da su reprezentativni igrači u formi, ali ne veseli nas nimalo Zagreb. Klub koji je spao na to da se veterani moraju vraćat da bi koliko - toliko se unio mir u svlačionicu ne treba više ni postojati. Zagreb nema više mladih talenata i bojim se da klupski rukomet kako će propadati, tako će i reprezentacija potonuti do kraja. Jedino se može spasiti tako da nam Bosna (Ljubuški) proizvede nekoliko još genijalaca.

  • 29.10.2021.

    bolje bi nas nexe predstavaljao u LP od zagreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare