To je to što me zanima!

Zabranjeni transparenti: Bijes Torcide i Armade na policiju

Dio Torcide ostao je vani s transparentima protiv NO, Keruma i Štimca, dok je Armadi zabranjeno dati podršku radnicima 3. Maja i Uljanika. Pripadnike Torcide koji su htjeli izaći sa stadiona zaustavila je policija
Vidi originalni članak

Dva transparenta koja je Torcida pokušala unijeti na stadion u Zaprešiću ostala su vani, zajedno s grupom navijača, ali poruke su ipak osvanule na Torcidinoj Facebook stranici. "Iskorak = odlazak NO!" i ''S resort Perla Štico Kerumu kliče, ajmo opet satrat Hajduk nas dvi propalice'' nisu prošli kraj policije.

Krenulo je prepucavanje, a iz grupe navijača čuli su se povici "šta se stali ljudi, pa ne mogu nam stalno ovo radit, ajmo doma".
Ipak, doma nisu mogli, policija ih je prislila da ostanu u Zaprešiću, koristeći silu i suzavac. Dio navijača koji je već bio na stadionu htio je nakon toga izaći, ali i tu se ispriječila policija. Zadržali su ih na tribini zbog straha od nereda, a Torcida je odgovorila šutnjom tijekom cijele utakmice.  

 

Ni Armadi nije bilo dopušteno unijeti transparente "Tisuće obitelji gladuje zbog vas, ne isplatite li plaće, tražiti ćete spas!'', dok su uspjeli proći samo s porukom  ''Armada uz 3.Maj i Uljanik!"

Idi na 24sata

Komentari 100

  • DenisKešić 27.08.2018.

    Vrlo jednostavno. Skupiti se sve navijačke skupine u velikom broju na Markovom trgu. I onda udri do koske. Izdovoljit se na onima koji su to zaslužili.. niko nam nebi zamjerio od naroda

  • maratonac12 27.08.2018.

    ajd policijo izađi van i udri po sirotinji

  • Tariguz 27.08.2018.

    zato ne zivim u ovoj vukojebini

Komentiraj...
Vidi sve komentare