To je to što me zanima!

Zabrinjava samo jedan jedini gol Igora Vorija

Rukometaše CO Zagreba nakon uvjerljive domaće pobjede nad Wislom (34-17) čeka teško gostovanje kod mađarskog kluba Pick Szeged
Vidi originalni članak

Bodove protiv slabašnih Poljaka zagrebaši su osvojili lakše no što su očekivali. Razlika od čak 17 golova (34-17) bila bi još i veća, ali zbog ozljeda nisu nastupili Ivano Balić i Mirza Džomba, a napadački puno skromnije od svojih mogućnosti odigrali su najiskusniji - Kiro Lazarov, Tonči Valčić i Igor Vori.
Na sreću, ovog puta njihov se loš dan nije osjetio, razigrali su se Domagoj Duvnjak (7 golova) i kapetan Zlatko Horvat (8 golova). Gorazd Škof (12 obrana) bio je na visini zadatka, a mladi Manuel Štrlek iskoristio je priliku te s lijevoga krila zabio četiri gola.
Uvjerljiva pobjeda razveselila je zagrebaše, isto kao i rezultat iz Szegeda, gdje je Rhein-Neckar Löwen slavio (28-24) protiv sljedećeg protivnika CO Zagreba.
- Sve nam se posložilo, Nijemci su odradili dobar posao, za sebe, ali i za nas - rekao je Igor Vori, a Kiro Lazarov smireno je dodao:
- Čeka nas teško gostovanje, tamo ćemo svi morati dati maksimum ako želimo osvojiti važne bodove.
Baš će na vrućem terenu u Szegedu morati potegnuti oni najiskusniji - Balić, Džomba i Lazarov, veći napadački učinak očekuje se i od Tončija Valčića te Igora Vorija, koji je u prve dvije utakmice s crte zabio jedan jedini gol...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare