To je to što me zanima!

'Zabrinut sam za Kanea. Jako ga muče i treba mu odmor...'

Zabrinut sam za Kanea. Od 2015. godine odigrao je 175 utakmica i muči se. I nije riječ (samo) o tjelesnom stanju nego mu je potreban psihički odmor, rekao je Neville za Sky Sports...
Vidi originalni članak

Gary Neville tvrdi da je engleska reprezentacija kapetanu Harryju Kaneu (25) trebala dati odmor jer je "mentalno iscrpljen."

Engleska je na SP-u došla do polufinala, a Kane je završio kao najbolji strijelac mundijala sa šest golova, a bivši branič Engleske i Manchester Uniteda tvrdi kako sad na naplatu dolazi stres kojem je Tottenhamov napadač bio izložen.

Izbornik Gareth Southgate svejedno ga je uvrstio u momčad i za otvaranje Lige nacija protiv Španjolske (1:2), i za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske (1:0).

- Zabrinut sam za Kanea. Od 2015. godine odigrao je 175 utakmica i muči se. I nije riječ (samo) o tjelesnom stanju nego mu je potreban psihički odmor - rekao je Neville za Sky Sports.

- Ova dva tjedna nije trebao biti s momčadi, treba se brinuti za igrače, a on nije imao dovoljno odmora još od 2015. godine.

- Njemu je potreban pravi odmor od obveza i tereta, jer ključni je igrač i reprezentacije i Tottenhama - zaključio je bivši kapetan Manchester Uniteda.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 13.09.2018.

    Ta liga nacija je žestoki cirkus, mislio sam da će u potpunosti zamijeniti prijateljske utakmice. Sada se igrači troše i za kvalifikacije, i za ligu nacija i za prijateljsku utakmicu, ukoliko budu uvršteni, plus još imaju sezoni u klubovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare