To je to što me zanima!

Zadar: Coreya Brewera uništilo suđenje i kontrola

Corey Brewer je, isprovociran suđenjem, pokušao napasti suca Dožaija. Petrović ga je spriječio, a Brewer se potom iskalio na vratima svlačionice
Vidi originalni članak

Osim što je isključeno pet igrača Splita, zbog udaranja i neovlaštenog ulaska u teren, incidenti su se nastavili i nakon utakmice na Gripama. Corey Brewer je, isprovociran suđenjem, u tunelu pokušao napasti suca Srđana Dožaija. Aco Petrović ga je uhvatio za ruku i spriječio u toj namjeri, a razigravač Zadra iskalio se na vratima svlačionice.
- Bio je nervozan, što nije ni čudno nakon što je dobio pet osobnih, od kojih su dvije-tri bile smiješne. Da ne govorim o sramotnoj dopinškoj kontroli nakon prve utakmice, na koju su bez ždrijeba brutalno odvukli sve Amerikance misleći a priori da su krivi - objasnio je trener Zadra. Svi testovi bili su negativni, a Brewer će “lišo” proći i u pogledu incidenta u tunelu jer ga nitko nije prijavio.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cvrcak3004 31.05.2008.

    e moj admine ....... Zadar je najbolji zadar je slavan nitko u evropi njemu nije ravan ,,,,, A što misliš da im se zbog ove bruke koju su iscenirali zbog kladijonice desi ko Kavranu u višnjiku

  • cvrcak3004 31.05.2008.

    koliko je uplata bilo na split a koliko na zadar .. Da smo mi pokvareni poput vas sad bi vam trebali prekinuti utakmicu i da split dobije za zelenim stolom i postane novi prvak ,ali to vas nebi pogodilo jer vi ste pičkice koje gledaju samo novac .... ZADAR ŽIVI VJEČNO a vi u zadru koliko mi to hoćemo .pozdrav i izvinjenje onima koji sebe nisu prepoznali u ovoj podvali a oni koji su sudjelovali u njoj neka se srame jer BOŽJE OKO VIDI SVE !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare