To je to što me zanima!

Zadar do boda u Maksimiru samo jednom u 17 godina

Nakon što je zabio tri gola Croatiji iz Sesveta, Čeh Miroslav Slepička i protiv Zadra krenut će od prve minute. Želimo igrati kao u nedjelju, kaže Jurčić
Vidi originalni članak

U 27. prvenstvenom kolu Dinamo će u svom Maksimiru ugostiti pretposljednji Zadar, koji je u nedjelju izgubio od Slaven Belupa.
- To je jedan drugačiji Zadar od onog u moje vrijeme, dok sam još ja igrao. Imaju dva neugodna napadača, Šaranovića i Terkeša. Dobri su tehničari, brzi i opasni u kontranapadima. Mi moramo nametnuti naš stil i time eliminirati sve moguće opasnosti, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić. U posljednjih 17 godina Zadrani su u Maksimiru samo jednom uspjeli dohvatiti bod. Bilo je to u kolovozu 2001. Susret je završio bez golova.
- Nije važan samo rezultat, već i igra. Jako mi se svidjela igra protiv Sesveta i htio bih da nešto takvo ponovimo - kaže Jurčić.
U Maksimiru i dalje ne odustaju od stranih sudaca za derbi. Čeka se odgovor HNS-a.
- Naravno da sam za strane suce - ispalio je trener Dinama, a na pitanje je li to njegovo osobno mišljenje ili “puše u ista jedra” kao i čelnici kluba, mirno je odgovorio:
- I jedno i drugo. Svi smo opterećeni sucima. 'Ajmo napokon riješiti taj problem dovođenjem stranih sudaca.

'PODCIJENE LI IH, MOŽEMO IZNENADITI!'
Iako je trener Dinama Kruno Jurčić posebno istaknuo Edina Šaranovića, napadač Zadra neće putovati u Zagreb. Ozlijedio je mišić na desnoj natkoljenici i mirovat će tri tjedna.
- Nama su najbitnije utakmice s izravnim konkurentima u kojima ćemo pokušati izbjeći kvalifikacije. Naravno da se nećemo predati ni u susretima s jakima. Možda nas Dinamo podcijeni, pa ga uspijemo uhvatiti na krivoj nozi i iznenaditi - rekao je igrač Zadra Jakov Surać. Osim Šaranovića, neće igrati Parmaković i Šiklić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • arsenal fc 22.04.2009.

    neka zadar samo odigra muški ja ću biti zadovoljan,pa ako bog da osvojiti će bod ako ne nema veze...SAMO ZADAR!!!

  • user_30613 21.04.2009.

    svi imaju noge ,svi mogu trcati,zadar bi moga iznenaditi,tko zna.

  • ivantzzd 21.04.2009.

    zadar je najbolji zadar je slavan ni ko mu u evropi njemu nije ravan još ćemo vidit oće li biti neizvjestan i nezanimljiv

Komentiraj...
Vidi sve komentare