To je to što me zanima!

Zadar se vraća kući: Crvenu zvezdu dočekat će u Jazinama

Zadar bi u Jazinama trebao odigrati pet utakmica, protiv Hermesa, Šibenke i Splita te jednu u doigravanju. Ona peta, da su okolnosti normalne, mogla je biti pravi spektakl jer u posljednjem kolu ABA lige Zadru dolazi Crvena zvezda
Vidi originalni članak

Utakmica u kojoj su pobjedom protiv Cibone osigurali ostanak u ABA ligi i sljedeće sezone bila je zadnja za Zadrane na Višnjiku u travnju. Valjda su se takvim spektaklom u kojem je Roko Prkačin zabio 38, a Dominik Mavra 33 koša morali i oprostiti od "peke" jer se sada vraćaju - kući! 

ZADAR - CIBONA 97-92 NBA u Zadru: Prkačin 'kidao' obruč i zabio 38, ali nedovoljno. Zadar osigurao ostanak u ligi

Nekoliko nadolazećih utakmica Zadar će igrati u legendarnim Jazinama. Razlog je završnica Lige prvaka u futsalu koja se od 28. travnja do 3. svibnja igra na Višnjiku i za čiju organizaciju treba vremena, pa su Zadrani već sada morali iseliti.

Zadar bi u Jazinama trebao odigrati pet utakmica, protiv Hermesa, Šibenke i Splita te jednu u doigravanju. Ona peta, da su okolnosti normalne, mogla je biti pravi spektakl jer u posljednjem kolu ABA lige Zadru dolazi Crvena zvezda.

Kada se prije dvije godine Zadar vratio u Jazine nakon cijelog desetljeća kao domaćin, Tornado je napravio pravi mali šou. Gostovalo je Škrljevo, a zadarski navijači izdržali svega 38 sekundi prije nego što su ih zbog bakljade te papirnatog i dimnog arsenala organi reda i mira istjerali van. 

Nažalost, u novom povratku Zadra kao domaćina u svoje jato kulisa neće biti slična, ali Zadar i Jazine, vidimo, i dalje traju zajedno...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mate22432 15.04.2021.

    E da je bar publike, da se ozivi stari duh neponovljivih Jazina

  • valter111 15.04.2021.

    Igraj Zadre volimo te mi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare