To je to što me zanima!

Zadrani spremaju feštu, a 'vukovi' još vjeruju u čudo

U subotu u 18 sati košarkaši Zadra imaju priliku pod Tornjem dokrajčiti Cibonu i uzeti treći naslov prvaka. No 'vukovi' nisu spremni za kraj sezone
Vidi originalni članak

Očekivali smo da ćemo dobiti barem jednu od prve dvije utakmice, ali osim velike želje, u njima smo pokazali jako malo, priznao je trener Cibone Velimir Perasović, no baš na tome bazira optimizam uoči trećeg finalnog okršaja protiv Zadra.
- Te smo dvije utakmice odigrli s najlošijim postotkom šuta u cijeloj sezoni, a izgubili smo neizvjesno. S boljim postotkom to bi sasvim drukčije izgledalo - kaže Peras.
Zaista u prvoj utakmici u Zagrebu iz igre su gađali 36, a u Višnjiku 35 posto. Užas!
- Previše nervoze, previše htijenja... U puno smo lošijoj formi nego prije dvadesetak dana, ali to je sve psihološki. Zadrani se nabiju u reket i pomalo bezobrazno nam puštaju otvorene šutove. Pa u Zadru smo promašili 13 trica zaredom! Počnemo li pogađati šutove, i oni će izaći iz reketa - siguran je Peras, koji vjeruje da Cibona i dalje najviše ovisi o sebi, o ritmu igre i samopouzdanju svojih igrača. Prije svih Bojana Bogdanovića, koji je zbog niza ozljeda potpuno ispao iz šuterske forme.
- To je najgore što se mladom igraču može dogoditi, serija vezanih ozljeda u nekih sedam dana. Izgubi trening, izgubi samopouzdanje... Ali kako vrijeme ide, i noga mu je sve bolje i ja od njega u subotu očekujem bolju izvedbu. On je igrač koji nam daje energiju, a kad to imamo, sve je drukčije.
I dok 2-0 u seriji na tri pobjede za Cibonu izgleda grozno, taj zaostatak nije nenadoknadiv.
- Vjerujemo u preokret. Pobjedom u subotu sve bi drukčije izgledalo. Borit ćemo se dok god imamo šanse i vjerujem da možemo do sve tri pobjede - zaključio je Perasović.

RIGOROZNI PREGLEDI NA ULAZIMA
U Zadru je atmosfera proključala, svi vjeruju da će njihova momčad doći do trećeg naslova prvaka. Kako se za subotu predvečer ne predviđa kiša, mnogi su već pripremili roštilje. Stotine Zadrana sprema se za put u Zagreb, kako organiziranim autobusima, tako i privatnim automobilima.
Cibona će vrata otvoriti sat i pol prije početka utakmice, u 16.30 sati, te u klubu mole gledatelje da dođu što prije jer će se na ulazima vršiti rigorozan pregled. U dvoranu se neće moći unijeti kišobrani, upaljači i kovanice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barkley 04.06.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=iNlm02nSZC0...............ovako će sutra ili u utorak biti doli hehehehe......Samo Zadar

  • barkley 04.06.2010.

    Ako se kojim čudom i izvuću sutra u UTORAK im nema spasa.....nitko njima nemože pomoći....Igraj ZADRE volim te!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare