To je to što me zanima!

Dinamo je slavio i bez Bjelice! Gosti su prijetili, ali nedovoljno

Dinamo bez Bjelice na poluvremenu protiv Istre 1961 vodio 1-0 golom Emira Dilavera. Sjajno mu je u drugoj minuti ubacio Poljak Kadzior. U 70. minuti na 2-0 povisio je Lovro Majer
Vidi originalni članak

Dinamo je slavio u 26. kolu Hrvatske nogometne lige protiv Istre 2-0.

'Modri' su u okršaj s jednom od slabijih momčadi lige išli lišeni vodstva trenera Nenada Bjelice koji je suspendiran na mjesec dana, no nije im to danas pretjerano puno smetalo.

Odmah u drugoj minuti utakmice u vodstvo ih je doveo Emir Dilaver nakon ubačaja Damiana Kadziora, a prijetio je Dinamo još u prvom dijelu. Moro je u 35. minuti pogodio prečku.

Ipak, prijetili su i Istrani. U razmaku od dvije minute u drugom dijelu pri zaostatku 1-0 imali su izvrsne šanse. Jednom je kratak bio Delić, a drugi put se spetljao Lončar. 

U 70. minuti Petković je dobio loptu na dvadesetak metara od gola, briljantno manevrirao s njom kroz nekoliko protivničkih braniča, a potom mu je jedan izbio loptu iz driblinga koja se potom odbila do Lovre Majera koji je potom matirao golmana Duku. 

Istra je sad osma na ljestvici, a u korist joj idu loše igre Intera i Varaždina koji zaostaju dva boda za njom. Dinamo je i dalje prvi.

 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Hajduk 1950 08.03.2020.

    Strasan je ovaj prvi napadac repke,5golova u ciloj sezoni u jadnoj Ligi

  • lijenimartin 08.03.2020.

    Minus zwanzig

  • dmiota 08.03.2020.

    Zae ti rukovodeči ljudi ne gledaju tekmu ovo sve treba kazniti a ne davati plače ja hoču Dinamo atraktivan koji lako dobiva ove koji ispadaju ali kako kad svaki put druga ekipa i uvijek se uigravaju nikad da bude uigrana.ekipa da to ide ko po špagi ovo št sad pokazuju,SRAMOTA

Komentiraj...
Vidi sve komentare